Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejqqqx

krosty na posladkach proszę o rady

Polecane posty

Gość jejqqqx

Czy ktoś spotkał się może u siebie z podobnym przypadkiem ? Wyszło mi to coś jakieś 3 dni temu i do dziś dzień jest . Trochę wstydzę się iść do lekarza i moze tutaj ktoś mi pomoże ? Krosty swędzą , nawet bolą jak siadam . Dbam o higienę . Biorę prysznic rano i wieczorem. Jedna taka sama krosta pojawiła mi się na ręce i pod kolanem . Zasypywałam na noc mąką ziemniaczaną i są przez to troszkę wysuszone te krosty . Dużo ich jest również na pośladkach z tyłu i wokół o***tu . Przepraszam za zdjecie lecz chciałam to pokazać jak najbardziej wyraźnie . Proszę o opinie i rady. Serdecznie dziękuję. Proszę o darowanie sobie również głupich komentarzy . Zależy mi na odpowiedzi na zadane pytania. http://pl.tinypic.com/r/2qcmno3/5

Gość gość
Dziewczyno,to albo odparzenie albo atopowe zapalenie skóry. Jedno co mi przychodzi do głowy to kup w aptece Alantan Plus w masci.

Gość gość
Zrezygnuj tez z majtek ze sztucznego tworzywa,raczej bawełna i obcisłych spodni.Podmywaj się rumiankiem bądz korą dębu.

Gość gość
Zrezygnuj z mleka (ogolnie produktów mlecznych) i ostrych przypraw.Pij trochę wapna ( popros w aptece o wapno alergo)

Gość gość
Miał ktoś jeszcze styczność?

Gość gość
Ja mialam kiedys tqm krostki. Tylko nie mialam ich na tylku ani dloniach itp. Musialas usiasc po kims w toalecie. Kupilam lactacyd i sie nim mylam przez jakis czas do dzis ani jedna mi krostka nie wyszla.

Gość gość
Nie pojawiło mi się to na dłoniach tylko przy zgięciu łokcia i wygląda to jak rozdrapana krosta po ugryzieniu komara i pod kolanem z tyłu nogi. Sprawdzałam również zdjęcia opryszczki narządów płciowych i wyglada podobnie do moich wyprysków . Jest ktos tutaj kto miał opryszczke i moze potwierdzic ?

Gość MC1952
Przemywaj rany szmatka zmoczona w porannych ...siuskach .Efekt przyjdzie niespodziewanie szybko