Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojego meza bolalo DLACZEGO

Polecane posty

Gość gostek77
Brahmin ty to na wszystkich tematach piszesz. A może jakiś ciekawy byś założył. Taki żeby chwycił.

Nie trzymam zegarka w ręku - to jest kwestia intuicji. Brnę w tą grę dopóki widzę (słyszę) jej przyjemność, dopóki czuję, że tego chce, dopóki nie staje się tak mokra, że zaczyna pływać;)

Gość gość
mmm super, u mnie o to ciezko, bo on tez malo podnicony

Gość gość
Bardzo go podniecam, stoi mu ciagle ale od orala nie tryska mimo ze mowi ze jest to super doznanie.

Gość gość
Bo tak często jest ja tez mam podobnie i na finał wole raczka- mich

Gość gość
Ale on woli na jezdzca itd niz tak. Mnie to wkurza, choc moze za krotko bo co to jest chwila pieszczot jak tu czytam o 20 min i dluzej

Gość gość
Moj poprzedni partner az jeczal i tryskal a ten nic, choc twierdzi ze jest mu super i widze ze to lubi.

Gość gość
Rozmowa . Może , podrażniona jest żołądź np. przez ocieranie o ciało bez nawilżenia . Może faktycznie syczy w wyniku doznań , ja tak mam .

Gość gość
autorko-gdy sie wali facetowi to trzeba zadbac zeby nie bylo to na sucho czyli zwilzyc np.oliwka.Mozna tez "na sucho" ale wtedy nie mozna jechac po calym penisie tylko "ruszac skora".Inaczej mozesz go nawet poranic....przeciez wiesz ze w pochwie nie jest sucho....

Gość gość
...naprawde mnie zaskakuje,zniesmacza i denerwuje to-jak latwo jest niektorym ludziom wydawac autorytatywne opinie o kims kogo nawet nie widzieli na oczy.To sie nazywa szkalowanie-moze ktos slyszal takie okreslenie?

Gość gość
no i juz widac-niejaki brahmin-ktory zapewne nie wie kto to taki ten brahmin w realu-ma gotowa recepte dla autorki"dlaczego sie z nim meczysz".Nie widzac goscia na oczy,ani facetki-tak po prostu po kilku zdaniach stwierdza fachowo-zostaw go i tyle.Doktor Ozda by sie nie powstydzil takiej szybkiej i "trafnej diagnozy".