Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atolatatitopatala

Kobiety przyznaję wam rację polacy to najgorsi partnerzy ale nie przez wygląd a

Polecane posty

Gość atolatatitopatala

przez swoją agresję, zakompleksienie i niedowartościowanie. Mówię to jako facet. Jestem Polakiem, ale spieprzam z tego kraju bo tutaj jest zero tolerancji, bujają się obleśne dresy i tylko szukają zaczepki. Choćby ostatnio przykład, idę sobie z dwiema koleżankami i jakiś dres do nas przysapał, bo ewidentnie chciał pokazać, że jest lepszy. Nie wszyscy są tacy, ale notorycznie mijam agresywnych, głupich, niehigienicznych dresów. Nie dziwię się wam, że szukacie za granicą, nie mówię, że tu nie można znaleźć w porządku faceta, ale takich jest jak na lekarstwo. Większość to chamy, prostaki, agresorzy i oblechy. Boję się chodzić po ulicach, bo mogę dostać choćby tylko za to, że różnię się od nich wyglądem, ubiorem i nie jestem ogolony na łyso.

Gość gość
to powodzenia za granica. Nie wiem gdzie sie udajesz ale na zachodzie predzej dostaniesz w pape od agresywnego araba albo czarnego niz w PL od dresa...

Gość atolatatitopatala
Udam się do jakiegoś tolerancyjnego kraju, gdzie przestępczość jest minimalna. Myślisz, geniuszu że specjalnie pojadę do jakiegoś kraju, gdzie już prawie zapanował Islam?

Gość gość
Islam zapanowal wlasnie dzieki tej 'tolerancji' o ktorej tak piszesz:)

Gość martita5555
Polska nie jest tolerancyjnym państwem ale tak było zawsze. Najbardziej tolerancyjnym państwem jest USA, tam nikogo nie obchodzi jak wyglądasz, ile ważysz a ludzie na ulicy zaczepią Cie i zapytają gdzie kupiłeś tą świetną koszulę. Ale jak w każdym państwie są pewne specyficzne 'kanony zachowań' mimo, że w USA nikt nie zaczepi Cię bo nosisz rurki to musisz wiedzieć, że jest to najbardziej materialne państwo na świecie, tam nic nie liczy się tak jak pieniądze więc jeśli będziesz psuł im idealny widok przedmieścia nieskoszonym trawnikiem, niewywiezionymi śmieciami albo nie będziesz się dorzucał do jakichś składek to również Cie nie będą tolerować. Zresztą, po zamachu na WTC, też nie jest tak tam tolerancyjnie jak kiedyś. Dochodziło często do aktów przemocy ze strony Amerykanów względem Arabów, którzy byli postrzegani jak ewentualni terroryści, słyszałam, że dla nich nie ma już takiej tolerancji i ogólnie nie ma już aż takiej po wydarzeniach z 11 września. Cóż mogę dodać, w każdym państwie znajdziesz coś co Cie zdenerwuje, wyjedziesz do sąsiadów - Niemcy, ale nie uświadczysz tak ładnych dziewczyn jak u nas, nie pożartujesz tak jak z polakami itd, itd. Wg mnie jest sporo normalnych, że tak napiszę mężczyzn. Polacy są inteligentni, dbają o rodziny, o żony (patrzę na moich rodziców) są zabawni. A te chłopaczki w dresach to okres często przejściowy. Nie bronię ich ale może większość z nich z tego wyrośnie, średnia ich wieku sięga zazwyczaj 15-19 lat, przekroczą 20 i zaczną zauważać, że społeczeństwo ma ich za idiotów. Mnie trochę kole to, że brak nam kultury takiego właśnie dobrego smaku zachowania... Często nawet kobiety (dzisiejsze nastolatki) potrafią komentować i prowokować używając słownictwa prosto od szewca :)