Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego gender oszlalo na punkcie malych chłopców

Polecane posty

Gość gość
trzeba być głupkiej ty powyżej by wiadomości o gender czerpać z gadania głąbów w kościołach, nie ośmieszaj się niedouku

Gość gość
Trzeba być głupim by o gender czerpać wiedzę z paplaniny polskich feministek. Wiedzę akurat czerpię z anglojęzycznych stron LGBT... Gdyby to była teoria to w przedszkolach nikt dzieciom nie nakazywałby zachowywać się w specyficzny sposób. Doucz się...

2013-12-29 18:16:31 [zgłoś do usunięcia] gość - Takie są fakty: //wpolityce.pl/wydarzenia/68440-rodzice-z-rybnika-wyjasniaja-sprawe-gender-przedszkolu-z-jakich-ksiazek-edukowano-ih-dze

Gość gość
to się lepiej doucz angielskiego, bo za bardzo nie rozumiesz co czytasz.

Gość gość
Ty się doucz. kolejna idiotka/idiota który/a bedzie teraz wszystkich wokół okłamywać by wmówić innym że jej słowa są absolutną prawdą a gender jest takie piękne. Ja pedofilii bronić nei będę. Brzydzę się ludźmi takimi jak ty którzy promują pedofilię.

Gość gość
gender promuje pedofilię, no ma nieżle p*************** we łbie. Apb Michalik promuje pedofilię więc masz słuszność, że się nim brzydzisz

29.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - "Przypomniały mi się wywiady z samsonem, który mówił: dziecko ma swoją seksualność. Ta seksualność powinna być wzmagana, pielęgnowana" Potem się kazało, że tenże samson leczył dzieci...wibratorem. Co ciekawe umarł na aids, którym zaraził się, jako aktywny homoseksualista. Krollop też był homoseksualistą i umarł na hiv. Jak widać - korelacja między aids, homoseksualizmem a pedofilią jest ogromna...

Gość gość
Nie jestem katolem dla twojej wiadomości. Brzydze sie pedofilią i takimi jak ty promującymi pedofilskie gender. I nei próbuj wciskac tutaj taki kit. Pedofilii powinno się kastrować, tak jak tych co ją promują...

Gość gość
Burza w szklance wody - kler wymyślił żeby skłócić Polaków. Widać, dobrze mu to wyszło. A wy dalej się żryjcie między sobą.

Gość gość
Żeby zrozumieć gender, trzeba czytać książki wymagające wysiłku intelektualnego. I przenieść wzrok z krocza własnego i cudzego wyżej, ku światłu.

Gość gość
Jak widać nie czytają książek ci co promują to pedofilskie ś****wo...

Gość gość
to przenieś głupku wzrok wyżej , i nie gap się na krocze, matole

Gość gość
i znowu polacy dali sie nabrac,3/4 nie wie znaczenia slowa i kryjacym sie podtekstem w tym slowie ktore kler ze tak powiem "wynalazl" by odrzucic od siebie wszelakie oszczerstwa. teraz brakuje jeszcze zeby kler rozniecil stosy z ogniem i palil niewiernych:D:D oj polaczki klechy bawia sie wami a wy sie zrecie miedzy soba.

Gość gość
Jesteś chory psychicznie? Odpierdziel się od mojego krocza. Takie idiotki//idioc**propagujące gender potrafią mówić tylko o penisie... I takie rozmowy chcą wprowadzać do przedszkola? Chorzy jesteście. Was pedofili i dewiantów dobierających się do sfery seksualnej innego człowieka powinno się pozamykać? Wiesz co to jest poszanowanie prywatności? Nie masz prawa mieszać się w moją sferę seksualną i gadac o moim kroczu. tak samo jak nie masz prawa dopierdzielać sie do sfery seksualnej małych dzieci.

Gość astr
Czy każdy kto się sprzeciwia gender musi być katolikiem? Ja nie jestem katolikiem i uważam gender za obleśną formę narzucenia innym nijakiej seksualności mającą zwłaszcza uderzyć w dzieci. Eksperymentowanie na dzieciach jest bestialstwem w czystej formie.

Gość gość
i tak stało się , w jednej z pierwszych prac, w której tytule znalazło się słowo, niedawno odkryte przez polskich obroców rodziny i heternormy, jest Seks and Genderm Roberta Stollera z roku 1968 i już jest sposób, by głupki przestali gadac o pedofilii księży i wycieczkach na Dominikanę

Gość gość
Biskup Jędraszewski ma zatem swoją rację, wedle ostatniego sprawozdania o tym, co wygadywał młodym w Pabianicach. Przypisując genderologii niestworzone rzeczy, co w ogóle jest specjalnością ludzi Kościoła dyskredytujących zagrażające im poglądy - znakomicie rozpoznaje niebezpieczeństwo dla nauki Kościoła.

Gość gość
gość Jesteś chory psychicznie? Odpierdziel się od mojego krocza. Takie idiotki//idioc**propagujące gender potrafią mówić tylko o penisie i i i no i jeden pedał się obraził

Gość agata_w25
Nie rozumiem dlaczego gender wkracza do przedszkoli? Nikt o zdrowych zmysłach nie ma prawa pchac tam takich rzeczy. ???!!! Gdyby to coś mialo silę przebicia to feministki rozmawiały by z dorosłymi. Pchając swoje wizje w stronę dzieci dają nam jasno do zrozumienia o co im naprawdę chodzi. Nie dialekt z ludźmi myślącymi racjonalnie, ale indoktrynacja dziec***Przypomina mi to pewne zagadnienie z terminologii totalitarnej.

Gość gość
Nie obraził. Po prostu brzydzę się takimi zboczeńcami, którzy chcą wszystkim zaglądać do majtek.

Gość gość
Gender zadaje niewygodne pytania, a to bardzo się obrońcom KK, i patriachatu coraz bardziej trzeszczącemu bardzo niepodoba,

"no i jeden pedał się obraził" Długo wypracowana riposta. Świadczy o intelekcie twórcy...

Gość gość
a rozpoczęcie nauki religii katolickiej w kościele, to niby ma być takie dobre, a gender, już nie ?????

Gość gość
sorki w przedszkolu

Gość gość
Niech nie będzie religii i tego gender. Mnie to ćwo. Gender to jedno z największych ś****w jakie pcha się do dzieci. Tym bardziej tego nie powinno być.

Gość gość
gościu weź się do nauku, boś głupi jak zaginiona relikwia Jezusa, czyli napletek po obrzezaniu

Gość antyanti
Jedyną formą obrony gender wg lewicowców jest wyzwanie rozmówcy od ciemnogrodu albo katofaszysty. Żałosne. Ci, którzy popierają gender, powinni sobie uświadomić, że to RODZIC ma za zadanie wychowywać dziecko, a nie szkoła. Jeżeli rodzić się nie zgadza z ideologią gender, jego dziecku nikt nie ma prawa jej narzucać. To tak, jakby Żydowskie dziecko poszło do przedszkola a panie przedszkolanki kazały mu jeść wieprzowinę mimo sprzeciwu rodziców, żeby dziecko mogło zadecydować czy chce ją jeść, czy nie. Dam sobie rękę uciąć, że taki przypadek to byłby już antysemityzm -.-

Gość gość
Sam jesteś głupi. Nie obchodzi mnie zaden kk. Naucz sie. Nie pojmujesz że nei trzeba mieć nic wspólnego z kk aby dostrzec że gender to debilizm w czystej formie. Płci sobie sam nie wybierasz. I niech kurrr mać nikt nie wmawia moim dzieciom że mogą sobie decydować czy mają siusiaka lub nie. Jesteście chorzy i obrzydliwi. I ty gimbusie powinieneś wziąć się do nauki.