Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bębe mieć pokarm

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej ciąży. W pierwszej "siara" wyciekała mi już ok 24 tc teraz jestem w 32 tygodniu i nic :( Czy to oznacza ze będeę mieć problem z laktacją ? Bardzo chciała bym karmić piersią może istnieje coś co może pobudzić gruczoły ?

Gość gość
nie miałam siary praktycznie wcale, może pod sam koniec jak ścisnęłam A mleka tyle ze trójkę dzieci bym wykarmiła, i to od razu jak tylko urodziłam

Gość gość
istnieje coś - mały głodomór.. który niedługo sie urodzi :D daj zadziałać naturze.

Gość gość
Dziekuje za pocieszenie :) Teraz mam zle myśli bo porównuje swoje cialo do pierwszej ciąży :) może rzeczywiście każda ciąża jest inna i mogę mieć nadzieje :)

Gość gość
Koleżanke siara zalewała co noc od 7 miesiaca a karmiła miesiąc

Gość gość
mi nic z piersi nie leciało w ciąży. Pokarm był, w 5 dobie się pojawił.

Gość gość
A możliwe ze inaczej jest w 2 ciazy ?? ze np piersi sa juz dostosowane do karmienia (karmilam synka rok) i dlatego nie ma siary ??:)

Gość Marika_a
mój pokarm dopiero w 12 dobie się pojawił i to po piciu takiego środka ze słodem jęczmiennym na laktację. Przeszłam piekło, bo przez całą ciąże nastawiałam się na karmienie piersią a po porodzie mój maluszek nie ma co jeść....:(

Do dnia porodu nie miałam praktycznie w ogóle siary. Potem z kolei tak mnie zalewało, że mogłabym siedmioraczki wykarmić :D Nie bój żaby, natura wie, co robi ;)

Gość SanSanSan
mi siara zaczęła lecieć w 1 ciąży już w 14 tyg! pod koniec ciąży przy każdym pochyleniu leciało ze mnie, codziennie kilka razy musiałam wkładki w staniku wymieniać , po porodzie pokarmu miałam maseeeeeeeeee w 2 ciąży tak jakoś siara nie leciała, pojawiła się krórko przed porodem, bałam się że pokarmu nie będzie i fakt po porodzie było z nim już gorzej, dało się to wyczuć -piersi były pustawe-miękkie a w 1 ciąży nabrzmiałe twarde jakoś 3 dni po porodzie nawał ruszył i było jak z 1 dzieckiem