Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxclaudiaxx

sylwestra nastolatek

Polecane posty

Gość xxclaudiaxx

zdecydowałyśmy się pojechać do innego miasta i nie wiem,czy nieletni może sam się zameldować.dokładniej będzie to akademik.jak myślicie?

Gość gość
chcecie sie zameldować na sylwestra? co

Gość xxclaudiaxx
nie,idziemy na sylwestra gdzie indziej,ale musimy przecież chyba gdzie spać,tak?

Gość gość
ale nie potrzebujesz zameldowania żeby gdzieś spać

Gość xxclaudiaxx
co? :P

Gość xxclaudiaxx
wezmą nas do akademika,czy nie?wszystkie jesteśmy nieletnie.

Gość gość
powinni was nie brać bo takie tępaczki bez opieki moga być niebezpieczne dla siebie i otoczenia. Czy tak trudno wziąć telefon, zadzwonić i sie o to zapytać?

Gość xxclaudiaxx
nie mogę znaleźć do nich telefonu na internecie,bo nie wiem,który jest to budynek (czy 1,czy 2 ,czy w ogóle 3).

Gość gość
To zadzwoń idiotko do byle którego i się zapytaj, czy Ty jesteś normalna? Chcesz udawać dorosłą i jeździć sama z koleżankami to się zachowuj jak dorosła, zadzwoń jak człowiek i się zapytaj a nie zadajesz pytania na głupokowatym forum, skąd my mamy wiedzieć jakie tam mają zasady?

Gość xxclaudiaxx
a nie wpadłaś IDIOTKO na pomysł,ze w każdym akademiku panują inne zasady,jest inny regulamin?

Gość gość
no właśnie idiotko, w każdym mają inne zasady a Ty nas pytasz jakie mają w tym Twoim? Jak my nawet nie wiemy co to za akademik i gdzie? Zastanów się kto tu jest normalny. Możesz zadzwonić i się zapytać czy we wszystkich budynkach są takie same zasady albo zadzwonić do wszystkich 3 po kolei, możesz zadzwonić i się zapytać o cokolwiek ale lepiej pytać ludzi którzy nawet nie widzą co jak gdzie, tępa jesteś bardziej niż ustawa przewiduje. Piszesz że każdy z tych 3 akademików może mieć inne zasady a pytasz o coś ludzi którzy nawet nie wiedzą co to za akademiki! Zastanów się chwilę a potem wypisuj takie farmazony

Gość xxclaudiaxx
napisałam "jak MYŚLICIE",a nie jak jest w akademikach,tak?