Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc4546

Groźby sms przez nieletniego

Polecane posty

Gość gosc4546

chłopak ma 16 lat , miał już wczesniej jakieś konflikty z prawem ,ubliża mi i grozi w sms-ach ,mogłabym zgłosić to na policje ,nie wiem czy wgl warto ,czy sie tym zainteresują wkoncu on ma 16 lat tylko ,co może grozić w tym przypadku?

Gość gość
czy to czasem nie syn twojego faceta?

Gość gosc4546
nie , ja mam 18 lat

Gość gość
co mu grozi w wypadku kiedy zgłosiłabym to na policje?

Gość gość
Moze zakochany...

Gość gość
nie jest zakochany , jest kolegą którego dziewczyna rzuciła , i on teraz zwala wine na mnie ,twirdzi ze ja jej skłamałam i wkreciłam ze jego coś łaczyło z inna , teraz on mi grozi ze coś mi zrobi za to , tyle ze ja nie mam z tym nic wspólnego

Gość gość
Zgłos to na Policje jesli te smsy sa bardzo nie przyjemne .

Gość gość
są to wyzwiska typu k***o , zaj***e cie , zabije cie ,łep ci spadnie , lepiej zebyś nie wpadła na mnie na mieście albo w szkole bo ci wyj***e , jesteś skonczona... itp. czy policja zainteresuje sie tą sprawą?

Gość gość
Tak to juz sa wyzwizka w których mozesz czuć niebezpieczenstwo .

Gość welopela
mi raz jakis palant grozil, ze mnie zabije pobije itp. ;/ poczatkowo uznalam to za jakis glupi zart, ale trwalo to kilka dni. w koncu nie wytrzymalam i polazlam na komisariat, a tam mnie ZATKALO ;/ pan policjant zachowaywal sie tak jakby nie chcialo mu sie przyjac mojego zgloszenia. zadal mi pytanie - czy sie boje - ja odpowiedzialam, ze nie, bo z nikim nie zadarlam, zeby ktos mial mi zyczyc smierci, ale z kolei mecza mnie te smsy i chce z tym skonczyc ;/ no to ten K***S bo inaczej go nazwac nie moge, powiedzial mi ze nie przyjmie zgloszenia bo sie nie boje ;/ no ja PIERD ... no to powiedzialam mu ze skoro tak, to jak znajda moje cialo w rowie to bedzie przez pana, poprosilam o notke zeby napisal, ze nie chce przyjac mojego zgloszenia, gdzie groza mi smiercia i o jego podpis, bo inaczej stad nie wyjde. gadka sie zmienila od razu- przyjal zgloszenie, zasugerowalam nawet ze to STALKING jest to tepa strzala nawet nie wiedziala co to jest ;/ ehhh na drugi dzien delikwenta znalezli, byl to chlopak kolezanki, z ktora miesiac temu poklocilam sie o jakas bzdete ;/ ehhh ... zdziwil mnie sposob rozwiazania sprawy ;/ bo żadnych zarzutow nie dostal, policja zasugerowala mu zeby sie ze mna spotkal i przeprosil - K***A ;/ co za chory kraj ;/ nie zebym chciala zeby byl sadzony, ale jak mozna sugerowac potencjalnemu przestepcy by spotkal sie z ofiara i ja przeprosil :O

Gość gość
no to jakiś cyrk... 16letnie g***o co ledwo od ziemi odrosło, jeszcze ma mleko pod nosem, a juz lata za dziewuchami i awantury o dziffki urządza, żałosny koles. Czy on ma ojca? Ojciec powinien wziąc pasa i po tej jego doopie mu ostro prz yp********ić, niech się gówniarz do NAUKi weźmie, a nie za dziewuchami latać