Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina89white

omyłkowy sms sposobem na podryw

Polecane posty

Gość karolina89white

Czy omyłkowo wysłany sms może być dobrym sposobem na podryw? Np. "Jutro kawa...?" Czy to podpadnie? A może jeżeli facet to dostanie, a później dowie się, że to pomyłka, to po prostu stwierdzi aha, okej i zycie potoczy się dalej... ?

Gość gość
to bedzie zalezało czy ciebie pamieta i czy chodz troche mu sie podobasz jak tak to nic nie tracisz jak nie to pomysli ze jakas nachalna!

Gość karolina89white
pamiętać pamięta; czy się podobam? nie powiedział mi wprost ale zawsze się ładnie uśmiecha i patrzy się w oczy :)

Gość gość
Napisz! Nic nie tracisz! I koniecznie pochwal się jak C****szło ;) Gorzej tylko jak np. nie będzie miał nic na koncie i Ci nic odpisze :p

Gość karolina89white
ojj no to wtedy będzie pech... :) myślę, ze to w miarę bezpieczny sposób, bo przecież zawsze można powiedzieć, że to pomyłka, no nie? :D

Gość gość
Ja bym próbowała :D

Gość gość
dwa razy próbowałam tego sposobu i nigdy nic nie wyszło, wrecz wyszłam na idiotke :O

Gość karolina89white
no własnie też się tego trochę boję, ale innego sposobu nie widzę - nie mamy wspólnych znajomych i trudno o "przypadkowe" spotkanie, na szczęście mamy chociaż do siebie numery tel.