Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palenie zioła

Polecane posty

Gość gość

Podejrzewałam mojego chłopaka o palenie zioła, bo często mówił, że jego koledzy to robią. Wiele rwazy dopytywałam się czy on palił, ale odpowiadał mijająco. Wczoraj jednak powiedział: "OSTATNIO paliłem w moje urodziny (17.12.)" a dodatkowo pił alkohol. Gdy to usłyszałam zatkało mnie, lecz udawałam, że wszystko jest ok. Dziś wymyśliłam chorobę żeby się z nim nie spotykać. Jestem załamana jego postawą, po której stwierdziłam, że jest kompletnie nieodpowiedzialny. Czytałam artykuł o tym narkotyku, ale tam nie ma nic pozytywnego, wręcz przeciwnie. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
marysia w każdym kiosku

Gość gość
Rzuć cpuna

Gość gość
porozmawiaj z nim..przedstaw mu swoje stanowisko na ten temat, czy jestes w stanie tolerowac to czy nie i jakie jest jego stanowisko, czy jest w stanie zrezygnowac z palenia dla Ciebie, czy Ty jestes w staniezaakcetowac to, z epali itd..jesli zalezy Wam na zwiazku to kompromis tylko ;) Palenie nie jest takie złe, w kazdym badz razie lepsze niz chlanie wódy.. po alkoholu czlowiek robi sie agresywny, po paleniu jest wyluzowany, wiecej nieszczesc****atologii i cierpienia jest przez alkohol niz przez marihuane..

Gość gość
jak chce niech pali, co ci do tego?

Gość gość
typowe. Robią z ludzi narkomanów bo ktoś pali ziółko. Polactwo pospolite

Gość gość
to tylko ziółko, bez przesady. zdziwiłabyś się ilu ludzi pali.