Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka2013

czy zanik bólu brzucha i mdłości w 8 tc

Polecane posty

Gość marlenka2013

ja zaczynam 8 tydzien ciazy ,bardzo marwie zanikł mi 2 dni temu ból brzucha i mdłości, czuje się fizycznie lepiej, jedynie piersi mnie pobolewają ale też mniej jak wczesniej, do tego nie jestem senna jak wcześniej. Na ostatniej wizycie w 2 tygodnie temu jeszcze nie było widać serduszka. We wtorek ide na usg ale martwie się ze mam ciąze obumarła smutas.gif

Gość gość
Myślę że panikujesz.

Gość marlenka2013
przestało mnie kloc bolec i ciagnac czy to swiadczy o najgorszym???jak brzuch mnie pobolewał to miałam nadzieje ze wszystko jest w porzadku bo dzidzia rośnie i wszystko rozciaga sie, miałam tak samo w pierwszej ciązy ale poroniłam w 9 tygodniu smutas.gif

Gość gość
Ja mialam ciąże obumarła ale zniknęły mi wszystkie objawy i miałam plamieniaa

Gość marlenka2013
nie mam żadnych plamien i krwawien jak w pierwszej ciązy ale i tak bardzo boje sie

Gość gość
Ja też panikowałam w 2 ciąży po poronieniu. Ciągle sie zamartwiałam a wszystko poszło gładko. We wtorek zobaczysz maluszka, posłuchasz serduszka.

Gość marlenka2013
gość 15:09:52 dziękuje za wsparcie, wiem ze tylko lekarz i usg mi powie prawde, ale bardzo się martwie, mam nadzieje ze sie uda

Gość gość
Mnie ciągle coś zanikało itp a jestem już w 23 tc :)

Gość gość
dzisiaj to już nic nawet piersi mnie nie bolą nic nie czuje, dziwne bo objawy powinny sie rozkrecic a mi zanikły :(

Gość gość
zadzwon do swojego lekarza, szwagierka tez tak miala jak Ty, niestety nie udalo sie ale slyszalam ze to roznie bywa, lekarz kazal jej sprawdzic bete, beta spadla i wtedy kazal odstawic leki podtrzymujace i czekac na ciag dalszy,

Gość gość
zadzwon do swojego lekarza, szwagierka tez tak miala jak Ty, niestety nie udalo sie ale slyszalam ze to roznie bywa, lekarz kazal jej sprawdzic bete, beta spadla i wtedy kazal odstawic leki podtrzymujace i czekac na ciag dalszy,

Gość gość
Spokojnie... Niektóre kobiety ciążę przechodzą jak z bicza strzelił... Zero objawów :) Jednak pójdź z kimś na jutrzejsze usg. Z doświadczenia wiem, że lepiej mieć przy sobie bliską osobę. Mi objawy ustąpiły ok 8tyg, w 10 lekarz stwierdził poronienie zatrzymane. Dzisiaj wiem, że następnym razem jeśli objawy mi ustaną, wpakuję się w samochód i pojadę do lekarza. Wolałabym wiedzieć wcześniej niż na kontrolnej wizycie być szczerze zaskoczoną..

Gość gość
też tak miałam, a właśnie teraz 3 letni syn bawi się klockami w swoim pokoju :)

Gość gość
dzwonie ale dopiero od 15 mogę zarejestrować się bo dziś tak przyjmuje, na dodatek był na urlopie, lekarz tez musi odpocząć to nie wiem czy mnie dziś przyjmie czy jutro bo będzie miał dużo pacjentek

Gość gość
Ja to nie miałam zadnych objawów ciazowych, oprocz tego ze czasem mnie mdlilo jak poczułam dym z papierosów, a tak to nic

Gość gość
nie martw sie :) ja w pierwszej ciazy mialam wszystkie objawy mimo ze obumarla, w drugiej jakos tak do 8 tc zle sie czulam potem przeszlo mi wszystko teraz jestem w 18t+5d i jest wszystko idealnie ja nie mam zadnych objawow oprocz rosnacego brzuszka a dzidzia rozwija sie prawidlowo nawet jest troszke wieksza jak na swoj wiek :) wszystko bedzie dobrze :)

Gość gość
też tak spanikowałam jak mi przesżły objawy, sciagnełam lekarza w niedziele rano do gabinetu... ale nocy nie przespałam - wszystko było ok :) Szczęscie że mój lekarz taki dobry człowiek i jeszcze mnie pochwalił że jestem czujna :D Ale co myślał to wiem.

Gość gość
Ja również myślę, że panikujesz. Dla przykładu ja nie miałam żadnych objawów, oprócz braku okresu oczywiście. I póki co jest wszystko w porządku. Jestem w 6 miesiącu

Gość gość
ja nie mam tylko okresu i nie plamie ale nie czuje nic w brzuchu a w poprzedniej ciazy czułam rozciąganie, czy w drugiej ciązy już mniej czuć rozciaganie macicy ?

Gość gość
Autorko daj znać co u Ciebie?

Gość gość
ja jestem w 9 prawie 10 tydz i prawie nic nie jem , bo mi nie dobrze,ale nie wymotuje ,mam odbicia na wymioty ale nic

Gość gość
pamietajcie jak s a objawy jest ok wszystko mi zniknely i bylo poronienie

Gość gość
u mnie najgorszy to piersi bolace, a bylam 2 tyg przed okresem i bardzo bolaly , a tak przeczuwałam ze moze byc ciaza i 1 przed okresem sie dowiedzialam ze 5 tydzien

Gość Sweet_latte30
Autorko napisz co u Ciebie.