Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena11

co z zerowa ochota

Polecane posty

Gość Marlena11

Jestem w związku od 10 lat w tym 2 po ślubie, nigdy nie miałam ochoty na sex no może ze dwa razy się do niego dopadlam ale po przeczytaniu erotycznych opowiadań. Jak mąż zacznie się dobierać to wtedy odczuwam juz ochotę ale sama z siebie nigdy. Nie byliśmy ze sobą cały rok i wtedy nawet nie pomyślałam o sexie... Co ze mną nie tak? Jak sobie pomóc? Chciałabym bardzo moc się kochać ale z mojej inicjatywy, nie chce się do tego zmuszać

Gość error85
może masz złe przekonania na temat seksu. Napisz z czym ci się kojarzy i co w nim lubisz co nie

Gość Marlena11
W sumie to nie pamiętam kiedy miałabym na niego ochotę... Kocham męża i jak już się rozkrece to jest mi dobrze ale.... Żebym wiedziała co w nim Lubie? Bliskość...

Gość Marlena11
Każda z Was odczuwa ochotę na sex? Więc co ze mną nie tak?

Gość error85
onanizowałaś się kiedyś?

Gość Marlena11
Palcowka ze tak powiem nie sprawia mi przyjemności jak wkladam palce to strasznie to nie przyjemne dla mnie, natomiast zaczęłam się masturbowac prysznicem jakoś w listopadzie i wtedy przeżyłam swój pierwszy w życiu orgazm

Gość error85
seks z mężem sprawia ci ból, ile on trwa? Może od czasu do czasu masuj łechtaczkę i poczytaj o kobiecym orgazmie

Gość Marlena11
Nie sprawia mi bólu, podoba mi się, chodzi o to ze ja zaczynam mieć ochotę tylko podczas sexu, natomiast nie mam ochoty pierwsza, nie zaczynam pieszczot, póki on mnie nie pieści to libido jest zerowe, jeśli by nie zaczynał pierwszy sex by wcale nie istniał w naszym związku :/

Gość error85
jesteś nieśmiała?

Gość Marlena11
Patrząc na to ze kilka razy miałam ochotę to nie bo dopadlam się do jego rozporka jak tylko poczułam ze chce go mieć

Gość error85
podobno wszystko się dzieje w wyobraźni wiec może coś z waszym seksem jest nie tak. Skoro miałaś raz orgazm i to niedawno. Może jakaś literatura erotyczna by cię pobudziła i nakręciła

Gość Marlena11
No tak ale to co codziennie mam oglafac i czytać erotyczne książki by móc się kochać z własnej inicjatywy?? Coś mam nie tak z libido...

Gość error85
czytałem książkę lwa Starowicza i jak pisał nic nie wymyślono by zwiększyć libido u kobiety. Z książkami chodzi mi o to że może nie wiesz co cię podnieca, może seks delikatny może brutalny wszystkiego można spróbować. Można o tym poczytać. Zadziwiające jest to że piszesz nie masz potrzeby zrobić mu niespodziankę?

hahahahaha ze dwa razy na dziesięć lat, To już pandy chyba częściej się pieprzą. :D :D Erotyczne opowiadanie na Kafe, :D :D :D Myślałem że zakończy swojego posta tym, że UFO wylądowało na jej podwórku i zniszczyło sznurki, na których wiesza pranie. :P

Gość Marlena11
Haha bardzo śmieszne ciesz się ze możesz się cieszyć pociągiem seksualnym robie mu niespodzianki tzn chce go zaskakiwać ale jak co do czego przyjdzie to to odwlekam. Co do podniecania to nie ma raczej rzeczy która by mnie podbiecila :/ chyba że właśnie opowieści erotyczne

Gość error85
próbowałaś się ubierać tak by czuć się seksownie. Nowy w miescie to nasz forumowy hejter. czujesz sie atrakcyjną kobietą?

Gość gość
a zażywasz tabletki antykoncepcyjne? ja też tak miałam zerowa ochota tak zeby samej zacząć tyle tylko ze w trakce było niby przyjemnie a bolało... Facet mnie zostawil bo mu nie pasowało to ze sie kochaliśmy raz na miesiac. za poł roku mieliśmy sie pobrać wiec polecam zebyś coś z tym zrobiła bo wasze małżeństwo może na tym ucierpieć niestety. Może wizyta u psychologa, seksuologa?

Gość Marlena11
Po porodzie juz mniej choć mój mąż mnie w tym zapewnia ze mu się podobam jestem seksowną kobieta itd.

Gość Marlena11
Żadnych tabletek nie biorę. No właśnie boje się o nasze małżeństwo dlatego szukam pomocy :( chyba seksuolog to jest jakieś wyjście

Gość gość
Marlena to nie zwlekaj ja juz nie zdążyłam i powiem Ci ze jest mi teraz cieżko bo łóżko zbliża do siebie i to jest prawda.

Gość Gimnol
No właśnie dymanie to podstawa ,a chłop się męczy

Gość gość
marlena,ja mam ten sam problem; z tym ze ja biore od lat tabletki anty, nie wiem czy to ma wplyw, ale mialam tez roczna przerwe, bralam jakies asekurelle i inne podobne tabletki i nic to nie daje :O denerwuje mnie, ze problem faceta jest tak rozdmuchany, ze robia wszelkie tabletki od viagry po jakas mase innych reklamowanych w tv a u kobiet tego problemu nie widza, jakby kazda kobieta byla zawsze gotowa na seks, mokra na sama mysl i wystarczy ze tylko rozlozy nogi :O jak juz sie bzykam z mezem to czuje przyjemnosc, mam nawet orgazmy wielokrotne, ale problem w tym, ze nie czuje w ogole checi na seks. kiedys wspomagalam sie filmikami albo opowiadaniami teraz nawet to nie pomaga, moglabym zyc bez seksu, a nie chce! nie mam dzieci, nigdy nie rodzilam, i nie uwazam by w wieku 34 lat nawet podczas brania tabletek anty bylo to normalne, zdrowe i naturalne. ginekolog nie widzi w tym problemu, mowi ze to od tabletek, ale przerwa nic nie pomogla, nawet minimalnie, a nie zrezygnuje tez z tabsow :(

Gość Marlena11
No widzisz a ja i bez tabletek nigdy nie byłem miałam ochoty na sex... Mogliby coś tez dla kobiet na popęd wymyślić :/// To mówisz ze juz nawet nie działają filmy i opowiadania? Kurcze to pewnie u mnie też by to na chwilę podzialalo

Gość Marlena11
Słowo byłem nie powinno się tam znaleźć przepraszam pisze z telefonu