Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam śpiworka do wózka pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

jaki polecacie?

Gość gość
A co to za różnica? te do spacerówki wszystkie są takie same, różnią się grubością, w smyku widziałam wczoraj takie bardzo grube polarowe za 89 zł

Gość gość
Nie ma żadnej różnicy między polarowym a tym z owczej wełny?

Gość gość
ja miałam polarowy i dobrze się sprawdzał

Gość gość
ta wełna to chyba na jakies polarne mrozy:D

Gość gość
A jak ubierasz dziecko pod ten wełniany? W kombinezon czy jakoś cieniej?

Gość gość
Do śpiworka normalnie ubrane plus cienka kurtka

Gość gość
Ja mam z owczej wełny WOMAR ubieram lekko niunie i do spiworka. Wełna naturalna nie przegrzewa i jest antyalergiczna. Polar jest sztucznym tworzywem latwo o potowki przegrzanie. Ten spiworek jest i do gondoli i do fotelików, sanek, spacerówki. Ma regulowana długosc. I dziecko się nie przegrzewa ma material który chroni przed deszczem. Że względu na naturalna wełnę spiworek "oddycha" i dzidzia się nie grzeje i nie trzeba zapinac jak jest cieplej wszystko z rozsądkiem. Kupiłam na allegro ok. 145zl

Gość gość
To znowu ja gość z 19:42 ja mam inny spiworek niż ten co podany w linku przez innego goscia. Rozejrzyj się po allegro. I zaufaj mi naturalna wełna "oddycha" ja zakladam przykladowo czapke, pajaca i naprawdę bardzo cienka kurteczke

Gość Aneka_85
Ten z owczej wełny jest świetny. Nie jest tylko na syberyjskie mrozy, w naszym klimacie sprawdza się bardzo dobrze :) Tylko można kupić go taniej, ja w smyku internetowym zapłaciłam 120zł

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Magda_lenkaa
Tak, też polecam owczą wełnę. Córa jest alergiczką od najmłodszych lat, więc bałam się, czy jej nie zaszkodzi, ale nie- jest w porządku. Śpiworek jest ciepły i dobrze izoluje temperaturę. Mam ten z linku powyżej womaru, możesz kupić nowy, możesz używany bo się nie niszczy i wełna nie zbija.

zalezy na jaka pore roku kochana. Ja do wozka polecam T-Babyhood, mozna go ubrac wlasnie jako spiworek ale moze slluzyc tez jako kocyk, jest dosc cieply i zarowno latem jak i jesienia sie sprawdza.

Gość Magdalena_
Jeśli na zimę, to zdecydowanie śpiworek. Babyhood nie znam, ale mam wełniany womaru i na tę porę roku sprawdza się swietnie. Przez resztę roku nie ma sensu opatulać malucha w takie rzeczy :)