Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko można się zakochać

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się kilka m-cy temu, od tego czasu dużo pisalismy i spotkalismy się tylko parę razy. Ja po dłuższym związku nie chcę się z nikim wiązać i żeby nie mieszać mu w głowie postanowiłam skończyć tę znajomość a on wtedy wyszedł z takimi wyznaniami. Ile w tym może być desperacji a ile prawdy?

Gość gość
a ile zwykłej chęci brutalnego spenetrowania mojej szparki ? :(

Gość gość
teoria mówi a praktyka potwierdza ze jak uczucie chemia jak zwał tak zwał nie przejdzie w czasie 6 miesiecy czyli tej pierwszej fascynacji to mozna mniemac ze cos z tego bedzie jezeli ty po kilku miesiacach masz spore watpliwosci tzn ze szkoda czasu i atłasu

my znaliśmy się od podstawówki,jednak nic nas nie łączyło. W jeden wieczór się zakochaliśmy. W tym samym tygodniu mieliśmy ustaloną datę ślubu. Dzieci odchowane. W końcu mamy więcej czasu dla siebie.

Gość gość
Ja zakochałam się po 3 miesiacach znajomości, ale spotykalismy się codziennie jako znajomi na studiach. Potem stworzyliśmy zwiazek.

Gość gość
a to można tak, najpierw być znajomymi a później tworzyć związek? czy należy od razu powiedzieć że chciałoby się związku

Gość gość
Ej, ale przecież nie zawsze jak kogos się pozna od razu się wie, że chce się z kimś być. Po prostu nasza znajomość przerodziła się w coś więcej.

Gość gość
bardzo szybko ;D

Gość gość
tak się tylko pytam, bo zawsze się mówiło, że jak się zostanie przyjacielem kobiety to tak już zostaje