Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

30 procent małżeństw w Polsce się rozwodzi

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK

To w zasadzie i tak mało, biorąc pod uwagę fakt, że 90% Polek nie nadaje się na żony i matki - nie wie nawet jak zrobić jajecznicę, albo pranie. :D

Gość gość
to i tak malo biorac pod uwage ze 3/4 polskich facetow wyzej sra jak d**e ma :classic_cool:

Gość gość
ty też nie wiesz jak zrobić, a podobno jest równouprawnienie!

Gość gość
Większość polskich mężczyzn też nie nadaje się na mężów i ojców.

Gość gość
Mały procent, bo większość Polek wyszła za maz za obcokrajowców, a reszta musi się rozwodzic z Polaczkami :D

Gość gość
właśnie większość Polaków nie nadaje się na mężów i ojców bo zamiast z dzieckiem popracować na matematyką to żłobią piwsko przed tv lub z koleżkami ..... a inna grupka facecików z Polski wyżej sra niż dupsko ma ... ha ha ..

Gość Polski Robolek z UK
Szkoda, że nie ma danych statystycznych na temat rozwodów w małżeństwach Polka-obcokrajowiec i na temat samotnych matek-Polek wychowujących ciemnoskóre dzieci w UK :D

Gość gość
mnie akurat ciemnoskórzy brzydzą a pisałam o Polakach bo ich znam a nie tamtych

Gość gość
ja na szczęście mam męża niemca i jest cudownym mężczyzną. ja polakom mówię stanowcze NIE

Gość Polski Robolek z UK
Myślę, że zdecydowana większość polskich facetów nie powinna mieć sobie nic do zarzucenia - jesteśmy dobrą partią, a większość rozwodów wśród moich znajomych odbyło się z winy kobiety. Problem z kobietami w Polsce jest taki, że przez ostatnie 30 lat praktycznie w ogóle się nie zmieniły. Podczas gdy faceci coraz bardziej zmieniają swój charakter, stają się "gosposiami", większość obowiązków domowych biorą na siebie, są bardziej metroseksualni, to Polki w ewolucji stoją w miejscu, a nawet się cofają. Częściej niż o związku i rodzinie myślą o sobie (bogaty partner, wielki penis itd), dlatego nie ma się co dziwić, że mamy tyle rozwodów.

Gość gość
Ja tez mowie Polakom zdecydowane NIE. NIE polecam ich na ojców i mężów, no chyba ze ktoras lubi byc darmowa sluzaca, kucharka i praczka a w nocy sluzyc jako dmuchana lala do podymania (seks z Polaczkami to porażka jakas). Szczesliwa Zona Portugalczyka :)

Gość gość xyz
O super z Portugalczykiem! Ja jestem szczesliwa zona Wlocha i musze przyznac ze ma ognisty temperament i jest cudownym mezem i ojcem, po tylu latach zwiazku dalej do mnie z kwiatami biega :D Kochamy sie nad zycie, nigdy nie zaminilabym Go na jakas buraczana polska morde!

Gość gość
Hej laski, to i ja sie dolacze :) żonka Chorwata :) pozdrawiam

Gość gość
Hej kobitki to i ja się dołączę :) narzeczona Czechosłowaka

Gość gość
a ja też od niemca :D narzeczona niemca :D

Gość gość
a ja wyszlam za czarnoskorego ktory ma wielkiego penisa i teraz mam wszystko co potrzebne kobiecie do szczescia polaczek nigdy nie da ci tego, co ci da facet z afryki

Gość gość
świadczy to o tym, ze polskie kobiety zaczynaja madrzec... Polak jest jak arab, wiekszych roznic miedzy nimi nie ma...

Gość gość
Robert ty dobra partia? Z gory wspolczuje tej glupiej, ktora cie zechce, o ile taka sie trafi.

Gość gość
sorry ale metroseksualny facet jest dla mnie gorszy od homoseksualisty...