Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka jest straszną feministką a ma chłopaka jak to możliwe

Polecane posty

Gość gość

czy to nie dziwne? :-o

Gość gość
prowokacja 0/10

To normalne, feministki sa dupodajkami, w*****asz taką a ona jeszcze zapłaci za prezerwatywę i dołoży się do hotelu. To jest kobieta wyzwolona, czyli darmowa prostytutka, czemu by nie korzystać?

Gość gość
BSA - tobie nawet narkomanka by nie dała :D

Gość gość
moze jej facet jest feminista

Gość gość022
Pewnie jej facet to p***a, albo jest z nią tylko po to,żeby pobzykać.

Gość gość
Poczytaj sobie czym jest feminizm to nie będziesz zadawać głupich pytań Feministą jest każdy kto uważa, że kobiet jest równa mężczyźnie A to chyba w dzisiejszych czasach oczywista sprawa

Gość gość
Zawsze przychodzi taki moment ze każda feministka chce dostać siusiaka

Gość gość
nie wiem co w tym dziwnego widzisz. W dzisiejszych czasach większość kobiet to feministki. Chyba, że feministka z lesbijką ci się pomyliła :)

Gość gość022
Większość kobiet to feministki? Ja tam,zadnej nie mam w swoim bliższym otoczeniu.

nie znasz żadnej wykształconej kobiety która pracuje i uważa, że powinna zarabiać tyle samo co facet na tym samym stanowisku? Same kury domowe które nie mają prawa głosu i nigdzie nie wychodzą bez zgody męża?

Gość gość
a ja jestem feminstka I NIE JESTEM tak jak ktoś uważa jakaś prostytutką i nie zamierzam nią być !!! A ty BSA jak nie rozumiesz co to feminizm to przykro mi bardzo Ja nie jestem zdzirą i być nie zamierzam . Byłam w jednym kilkuletnim związku i nie puszczam się bo mi to nie potrzebne ale rzecz jasna ty piszesz mierząc wszystkich swoja miarą kompletnie nie rozumiejąc feminizmu i nie znając ani jednej feministki

Gość gość
ktoś napisał że nie zna żadnej feministki bo ci się nie przyzna ja też nie biegam w pracy głosząc żem feministka :) bo nie widzę potrzeby o tym mówić , dlatego że dużo osób nie rozumie co to takiego feminizm - myslą że nie lubię mężczyzn a to zupełnie o co innego chodzi ale nie chce mi się o tym mówić bo mam ważniejsze zajęcia

Gość gość
A w jakim sensie jest feministką? Działa w organizacjach? Chodzi w manifach? Skoro nie jest lesbijką to co w tym dziwnego, że ma chłopaka?

Gość gość
bsa ty i tak bys nie skorzystał

Gość gość
też jestem i też mam chłopaka. i w dodatku uważam że teoria gender ma sporo racji, to dopiero niezłe, nie?

Gość gość
Moor to nie jest faministka tylko normalna kobiete. feministka uwaza ze mezczyzna jest nikim w porownaniu do kobiety, uwaza np. ze dziecko nie potrzebuje taty, na sile chca udowodnic, ze kobieta powinna zyc sama tylko po co jak moze miec u boku ukochanego?

Poza tym tu nie trzeba nic udowadniać, każdy może być sam jeżeli ma takie widzimisię.

Gość gość
Moor to nie jest faministka tylko normalna kobiete. feministka uwaza ze mezczyzna jest nikim w porownaniu do kobiety, uwaza np. ze dziecko nie potrzebuje taty, na sile chca udowodnic, ze kobieta powinna zyc sama tylko po co jak moze miec u boku ukochanego? - prowo jak nic, nie ma tak głupich ludzi.

Gość gość
co za kretyn/kretynka napisała że feministki uważają że dziecko nie musi mieć taty tylko samą matkę więcej kretyńskiej teorii nie słyszałam To chyba lesbijki tak uważają a nie feministki mylicie pojęcia kapuściana główko która to napisała opanuj się Czy nie słyszałeś że feministki maja męża i dziecko ???? mają i żadna z nich nie uważa że ojciec nie powinien istnieć Wręcz przeciwnie .

Gość gość
co za kretyn/kretynka napisała że feministki uważają że dziecko nie musi mieć taty tylko samą matkę więcej kretyńskiej teorii nie słyszałam To chyba lesbijki tak uważają a nie feministki mylicie pojęcia kapuściana główko która to napisała opanuj się Czy nie słyszałeś że feministki maja męża i dziecko ???? mają i żadna z nich nie uważa że ojciec nie powinien istnieć Wręcz przeciwnie .

Gość pomaranczlala
A co to za sprzeczność? :)

Gość gość
debilu feministka nie uważa , że mężczyzna jest nikim lecz walczy z niektórymi stereotypami , z uprzedmiotowieniem kobiet w życiu społecznym zawodowym , domowym itp... Feministami są też mężczyźni . Feminizm stawia na równi obie płcie a nie gardzi jedną z nich . jak widać niektórzy są z lekka niedouczeni a w takim razie nie sposób się dogadać

Gość gość
Feministki nienawidzą mężczyzn, a seks z mężczyzną uważają za g***** Zaraz pojawią się tu kobiety, które powiedzą, że to bzdura. Ale to prawda, głosiła to Andrea Dvorkin, czołowa działaczka ruchu feministycznego.

Gość gość
g=w=a=ł=t

Gość gość
feministki uważają mężczyzn za debili.