Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka jest straszną feministką a ma chłopaka jak to możliwe

Polecane posty

Gość gość
Feminizm gardzi jedynie nierownoscia plci. Nie ubliza mezczyzna i niczego im nie odmawia pod warunkiem, ze sa w stanie spostrzec ze kobiety sa rownoprawnymi czlonkami spoleczenstwa ktorych praca jest warta tyle samo co praca mezczyzna na tym samym stanowisku.

Gość Gama 123
Durna prowokacja ale potrzebna bo ukazuje jak znikoma wiedze maja dziewczynki i chlopcy a i dorosli ludzie na temat feminizmu . Jestem feministka mam kochanego meza ktory jest wspanialym ojcem , moim przyjacielem , PARTNEREM i super kochankiem :)

Gość gość
sorry ale nie dam się wam ogłupić. każda ideologia zakłada że coś jest lepsze od innego. feminizm tak samo i to już z samej nazwy. chcecie by kobiety miały więcej od facetów, a najlepiej by były lepsze lecz to są wasze fantazje które nigdy się nie ziszczą. baby i chłopy są różne od siebie i nierówne i koniec

Gość gość
Autorko, jak możesz NIE być feministką?

Gość Gama 123
Facet nigdy nie bedzie kobieta a kobieta facetem to fakt ale dla przykladu urlop wychowawczy ja i moj maz podzielilismy po rowno bo ja jako czlowiek dorosly mam prawo wrocic do praacy a on jako dorosly czlowiek pelnoprawny rodzic mial prawo wykorzystac ten urlop na wychowanie naszego wspolnego dziecka ( moze jakis procent inteligentniejszych farumowiczow zalapie o co chodzi w tym przykladzie )

Gość gość
Moor to nie jest faministka tylko normalna kobiete. feministka uwaza ze mezczyzna jest nikim w porownaniu do kobiety, uwaza np. ze dziecko nie potrzebuje taty, na sile chca udowodnic, ze kobieta powinna zyc sama tylko po co jak moze miec u boku ukochanego?

Bzdury sobie wmawiasz :) Feministka to jak najbardziej normalna kobieta. Jakoś jestem feministką, a kocham swojego faceta. I co teraz?

Gość gość
dawanie doopy to nie miłość

Gość Feministka aaaa
Moor to nie jest faministka tylko normalna kobiete. feministka uwaza ze mezczyzna jest nikim w porownaniu do kobiety, uwaza np. ze dziecko nie potrzebuje taty, na sile chca udowodnic, ze kobieta powinna zyc sama tylko po co jak moze miec u boku ukochanego? -<>- Co za głupota. Jestem feministką i uważam, że mężczyzna jest człowiekiem, jak i kobieta, mam męża, dziecko i nie zamierzam żyć sama bo po co, mam nawet długie włosy i gotuję.