Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociara2001

Wyprawki dla kota whiskas

Polecane posty

Gość Kociara2001

Widziałam , że były kiedyś darmowe wyprawki dla kota z whiskas . Jakieś 4 lata temu taką zamawiałam . Od nie dawna mam małego kociakka i myślałam by mu taką zamówić ... Czy w tym - nadchodzącym 2014 - roku znowu będzie taka akcja ?

Gość gość
nie, już od 2 lat nie ma

Gość gość
Ja dostałam taką wyprawkę od weterynarza, jak poszłam na pierwszą wizytę z kociakiem, którego zgarnęłam z ulicy. :) Teraz jesienią

Gość gość
daj spokój nie karm kociaka tym świństwem!

Gość Kociara2001
Dlaczego świnstwem ?? Jakieś uwagi , albo złe doświadczenia z tą karmą ?? Jaką inną polecasz ?? --------------------------------------------------------------- A ta wyprawka od weterynarza to darmowa ?? Musiałaś się o nią jakoś starać , czy coś ??

Gość gość
whiskas ma w składzie coś co powoduje odkładanie kryształków w nerkach mojej znajomej kot właśnie miał operację i wet powiedział że to od beznadziejnej karmy ja swoim kociakom (trzy-miesięczne) kupiję karmę u weterynarza chcę zeby były zdrowe :)

Już każdy słyszał że koty nie powinny tego dostawać :P tak jak i mięsa wieprzowego albo mleka

Gość Kociara2001
A mogą dostawać taką karmę z rossmana ??

Dobra karma dla kota powinna zawierać maksymalnie dużo mięsa i nie zawierać wcale zboża. Ja karmię moje stadko Orijenem, ma 80% mięcha i 20% warzyw. Są też inne dobre karmy, poszukaj na forach typu miau :)

Gość Kosmooosik
trzeba nauczyć się czytac skład karmy, ja najczęściej karmy zamawiam na apetete.pl