Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dlugo przedszkoleee

co jedzą masze dzieci na I sniadanie przed przedszkolem

Polecane posty

Gość nie dlugo przedszkoleee

moja córka ma 2,5 roku jutro idziemy pierwszy raz do przedszkola do tej pory zawsze na 1 śniadnanie koło 8 piła mleko mm z kubeczka i potem koło 10 2 śniadanie co jedza wasze dzieci ? i co dajecie na 2 sniadanie do przedszkola ?

Gość gość
Na drugie śniadanie do przedszkola? Dziecko nie ma wykupionych posiłków? Bo u nas nawet nie było opcji żeby swoje, domowe przynosiło... Ja nic nie dawałam rano, mały wstawał o 7:30, a w przedszkolu śniadanie od 8:30- 9:00 dawali.

Gość gość
Ale jak dziecko przyzwyczajone pić rano mleko, to daj jej po prostu kubek mleka jak zwykle a w przedszkolu zje normalne, u nas nieraz było śniadanie bez nabiału albo tylko serek topiony czy kawałek twarogu.

Gość gość
Córka o 6 rano je śniadanie bo na 7 ona do przedszkola ja do pracy. Potem o 8.30-9 je śniadanie w przedszkolu. Ja daję jej kaszę na sniadanie albo kanapkę. Zależy na co ma chęć

Gość gość
moja o 6.00 w domu kakao, a o 8.30 maja sniadanie

Gość super sprawa
a co jedzą wasze dziciaczki na śniadania i obiady w przedszkolu ?

Gość gość
moje zjada w domu albo płatki owsiane, albo kiełbasę na gorąco z chlebem z masłem i pomidorem, albo kanapkę nie ufam mu jak co do jedzenia w przedszkolu, a w domu chętnie to zjada

Gość mamadwóchdziewczynek
Moja w domu przed przedszkolem albo pije kakao, albo je płatki z mlekiem, czasami kilka gryzów bułki z masłem czy drożdżówki do tego, czasami jogurcik pitny... w przedszkolu ma śniadanie o 8:30, obiad ok. 11:30 i podwieczorek 14:30. Na śniadanie przeważnie kanapki i zupa mleczna/kaszka, czasami kakao, bywają różności na tych kanapkach od wędliny po pasty różne, nutellę itp. Ale czasami jest ryż z twarożkiem albo makaron z twarożkiem... Na obiad zupa i drugie danie + kompot. Na podwieczorki czasami są drożdżówki, rogaliki, muffinki, racuchy, naleśnik... rzadko kanapka. Zawsze jest owoc i warzywo - przeważnie marchewka krojona w słupki ;-)

Gość gość
my zawsze rano kakao lub soczek typu bobofrut - synek wypija duszkiem 300 ml więc nie ma sensu dawać mu coś więcej - potem śniadanie je w przedszkolu - drugie też - przedszkole zapewnia