Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka98

Mój chłopak mnie olał

Polecane posty

Gość Zuzka98

Mój chłopak ma 17 lat jes rok starszy odemnie. Jestesmy w związku na odległość dzieli nas 4,5 godziny jazdy. Jestesmy razem 4 miesiące, widujemy sie rzadko, ale codziennie rozmawiamy przez telefon nawet po 2/3 godziny. Często mi powtarza że mnie bardzo kocha zawsze planuje co zrobi jak mnie spotka i ogolnie często planuje naszą WSPÓLNĄ przyszłość.. niewidzieliśmy sie od 2 prawie 3 miesięcy wiec uznałam źe wezmę mamę na wycieczke i pojade do gdańska . Ja mam 5 godzin on 40 minut. Umowiliśmy się na kawe i do kina i.. nie przyszedł. Najpierw nieodbierał a potem wcisnal mi kit ze telefon mu sie popsul i niemial do mnie numeru. Powiedzial ze okolo 16 powinien byc i ze zadzwoni. Olał mnie całkowicie a jak zadzwoniłam o 17 źe za chwile mam pociąg do domu pytał czemu tak krótko jak pytałam czy jaja sobie ze mnie robi udawał źe niewie o co chodzi. Dla niego wstalam o 3 ... Wiem ze to idiota i tak naprawde dopiero teraz sie o tym przekonalam ale chce znać wasze opinie sytuacji co on mógł myśleć. Dlaczego tak się zachował??

Gość gość
zostaw go niech zobaczy ze niszczy wasz związek. Na odległość jest 100 razy trudniej i 100 razy bardziej powinien się starać a on Cie olał.. odpuść sobie go..

Gość anty moder
mimo że mi się nudzi,i tak nie chce mi się czytać tych idiotyzmów.

Gość gość
może przestraszył sie twojej mamy

Gość Zuzka98
Ja nie wiem czy to że pomagam ojcu przy świniach rzutuje na ten zwiazek, może to "zapaszek" przykleja sie do mojego ciała a może on gardzi moja rodziną? :(

Gość gość
no już masz jasność faceci lubią kobiety pachnące zadbane a nie jakieś świnio-paski.hehe :D