Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aza7777

i co teraz

Polecane posty

Gość gość
fajną znajomą ma autorka

do gościa z godz.6:21, że zacytuję: "Tymczasem kobieta łatwiej wybaczy mężczyźnie skok w bok, niż to, że zbudował jakąś intymną, bliską relację z inną kobietą." Nie wiem jak chciałabyś to uargumentować, ale całkowicie się z tym stwierdzeniem nie zgadzam. Zdrada jest zadrą, która nigdy nie znika z myśli kobiety. "Bliska, intymna relacja z kobietą" natomiast, to co to w/g ciebie jest ? Koleżeństwo, przyjaźń "intymna';) Można mieć znajome, ale one podobno pozbawione są wówczas elementu 'intymności' czyli czegoś takiego, co łączy jedynie dwoje osób będących ze sobą w związku.

Gość gość
Chłopak ją zostawił ma z nim dziecko i to jeszcze chore współczuję jej bardzo Ale mam żal do męża ze kasowal te sms, mówi że ja taka jestem ze bym się denerwowala dlatego kasowal ,a ja właśnie dlatego że to skasował tak się wkurzylam

To smutne, że w tej sprawie nie możecie spokojnie porozmawiać. Ciebie zabija zazdrość o kontakty z nią, a jego strach przed twoją zazdrością o ich kontakty. Ludzie, nauczcie się wreszcie komunikować między sobą, a znikną wasze problemy, te wyimaginowane także.

Gość gość
Można mieć znajome tylko czasami myślę ile mężów zostawia żony dla takich znajomych, a pewnie zaczynało się bardzo niewinnie, wystarczy spojrzeć na wątki kafe .więc kiedy należałoby zacząć się martwić?

Gość gość
""Ludzie, nauczcie się wreszcie komunikować między sobą""to najważniejsze w zwiazku , często bardzo trudne ale najważniejsze ,niby wszyscy o tym wiedzą

do gość z 11:29, to nie wina 'tych znajomych' zapewne, ale własnego niewiernego męża. Mam kolegę z lat studiów, który głośno opowiada, o takich żonach i ich koleżankach. Chętne bierze jak leci. Na szczęście nie każdy mężczyzna zaczyna się tam gdzie jego rozporek.

Gość gość
"Na tym świecie nie ma nic równie trudnego do zdobycia i równie łatwego do stracenia jak zaufanie.”

Gość gość
PRAWDA!!!!

Gość Basia_s 777
Kochana nie wiem jaki masz telefon ale jeśli smsy zapisały się w historii połączeń mogę C***omóc je odczytać

Gość Basia_s 777
Ja mam samsung galaxy trend i jest sposób aby odczytać te wiadomomości do 50 znaków każdy. Jak chcesz daj znać to na e-mail Ci wyślę.