Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka Daisy

Szukac faceta w internecie

Polecane posty

Gość kaczka Daisy

Mam 28 lat, za 3 miesiące skończę 29. Mój ostatni związek miał być na całe życie, ale skończył się przez jego zdradę. Cierpiałam okrutnie, chyba dopiero teraz się z tym pogodziłam. Po 2 latach. Problem w tym, że przegapiłam przez ten czas chyba już wszystko, koleżanki i koledzy założyli rodziny, urodziły się im dzieciaki. Ja jestem sama. Chciałabym kogoś poznać, ale nie wiem gdzie. Pracuję po 12 godzin, często wyjeżdżam zagranicę, po prostu brak mi fizycznie czasu na szukanie faceta. Przez 2,5 roku "sam" się też nie trafił. Coraz częściej myślę o szukaniu przez internet, ale boję się. Obawiam się tego sposobu poznawania drugiej osoby. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Czy może lepiej czekać dalej?

Gość gość
ja jutro ide na pierwsze spotkanie z facetem z internetu. mam 32 lata

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
a czekaj sobie do usranej śmierci :p

Gość gość
skorzystaj z neta. ludzi poznasz, nawet jeśli nie kolejna milosc to przynajmniej nowych znajomych

Gość Kaczorr Donald
Co za roznica czy poznasz czlowieka w internecie czy w "realu"? Przeciez to gdzie go poznasz nie wplywa na jego charakter :D. Przez internet jest po prostu latwiej.

No wiem, kolezanka tak poznala meza, calkiem przyzwoity facet. Boje sie jednak osmieszenia, ze zobaczy mnie tam gdzies jakis znajomy, wyjde na desperatke.