Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie 30 letni facet taki jak ja może znaleźć dziewice której zależy na zwiazku

Polecane posty

Gość gość
ale ja jestem facetem,a to co innego

Gość Ania_gość
No właśnie dla wierzącej katoliczki zachowującej skrupulatnie czystosć nie ma żadnego znaczenia, że jesteś facetem. Ona też będzie chciała prawika. Mam koleżanki, które tak twierdziły. Jedne, bo brzydza się tego, że miał w sobie jakąś inną kobietę; inne, że skoro one się męczyly i nie współżyły to tez wymagają czystosci od partnera, a kolejne, że wstyd im, że niedoświadczone. Tak więc nie masz żadnych szans :) Żadna doświadczona w seksie kobieta nie weźmie prawika. Jedynie cnotka.

Gość gość
nie mam doświadczenie w seksie nie wiem czy chciałbym katoliczki to chyba nie ma znaczenie mało dzis ludzi tak naprawdę trzyma sie swojej wiary chyba prócz muzułmanów z drugiej strony nie chce byc jak ten facet w tym temacie który opisuje ponizej "Witam mam problem.. Moja dziewczyna z która jestem juz ponad 2 lata wyjawila mi ze mial 20 partnerów.. dziewnie sie poczulem niby nic mi to nie robi ale jednak nie daje se z tym rady ostatatni czasy.. Choć najgorsze co mnie meczy to jest to ze spała z 2 facetami naraz poprostu nie moge tego.. Często o tym myśle jak mogła sie tak nie szanować... wyobrazam sobie różne rzeczy itp.. dodam jeszcze ze to wszystko osiągneła gdy miała nie całe 21 lat aaa i jeszcze w tym miala faceta z ktorym byla 3 lata.. nie wiem co dalej robic bo nikogo tak w zyciu jeszcze nie kochalem i na nikim mi tak nie zalezalo.. a przeszlosc niby nie psuje niczego ale jednak psuje... poprostu nie radze sobie z tym..

Gość Ania_gość
ja jestem 19letnią nie dziewicą i mialam tylko jednego partnera z ktorym bylam w rocznym zwiazku :)

Gość gość
kazdy ma prawo cos powiedziec prosze cie nie zamykaj nikomu ust :)

Gość gość
Ania_gosc sorry ale ja takiego czegos nie uznaje cale moje zycie nie mialem nikogo zadnej kobiety nie moglbym powiedziec sorry wiesz jestes moja miloscia ale w przeszlosci mialem kilka partnerek uprawialem z nimi sex ja chyba spalilbym sie ze wstydu :(

Gość gość
na pytanie czy jestem prawkiem moge odpowiedziec tak zyje w czystosci ktos napisal mi tak : gość czyli jak bym c***owiedziała, ze jestem dziewica, to juz jestem twoją przyszłą żoną? Nie nasmiewam się, żeby nie było, przynajmniej nie tak oficjalnie, po prostu sie dziwie, czemu zwyczajne zakochanie się nie wystarczy, żeby coś próbować razem. Tylko trzeba najpierw ustalić co kto ma albo nie ODPOWIEM to ze jestes dziewica nie znaczy ze jestes moja przyszla zona dlaczego zwyczajnie zakochanie nie wystarczy odp jest krótka i jasna próbowalem z nie dziewicami i nic z tego nie wychodzilo nie wiem dlaczego nie pytaj mnie po prostu pojawialy sie watpliwosci

Gość gość
nie,nic innego facet używany niech szuka używanej, takiej samej jak on sam jest Na dziewicę nawet nie odważaj się spojrzeć, za brudny jesteś

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość na pytanie czy jestem prawkiem moge odpowiedziec tak zyje w czystosci ktos napisal mi tak : gość czyli jak bym c***owiedziała, ze jestem dziewica, to juz jestem twoją przyszłą żoną? Nie nasmiewam się, żeby nie było, przynajmniej nie tak oficjalnie, po prostu sie dziwie, czemu zwyczajne zakochanie się nie wystarczy, żeby coś próbować razem. Tylko trzeba najpierw ustalić co kto ma albo nie ODPOWIEM to ze jestes dziewica nie znaczy ze jestes moja przyszla zona dlaczego zwyczajnie zakochanie nie wystarczy odp jest krótka i jasna próbowalem z nie dziewicami i nic z tego nie wychodzilo nie wiem dlaczego nie pytaj mnie po prostu pojawialy sie watpliwosci x x x A to ty je wszystkie pytałeś o to czy są dziewicami? No kurcze jak tak można to ja nie wiem. Jeżeli jeszcze później jak sie bliżej poznaliście to ok można zrozumieć, ale jak od razu to porazka totalna kolego. Poza tym inna kwestia jest jeszcze fakt, że sam prawiczkiem nie jesteś, dlaczego więc szukasz takiej kobiety dla siebie? Może cięto urazi, trudno,ale powiem wprost. Jeżeli nie wychodzilo ci z kobietami,które już dziewicami nie były, to nie sadź że kawałek błony i brak doświadczenia u kobiety coś zmieni w twoich relacjach z nimi. Po prostu się nie udawało i to nie ma nic wspólnego z seksem tylko z relacjami z kobietami. Jakby co to zacytowany tekst,na który odpowiedziałeś jest mój.

Gość gość
hw nowym roku wszystkiego dobrego zyczy nowy rok :D

Gość gość
gość nie,nic innego facet używany niech szuka używanej, takiej samej jak on sam jest Na dziewicę nawet nie odważaj się spojrzeć, za brudny jesteś chyba ktos tu ma problem ze zrozumieniem tekstu i z pisaniem :D

Gość gość
wow nie wiem dlaczego kazda piszaca tutaj osoba osadza mnie o sex przyznajmniej z 10 kobietami albo to ze jestem brudny :) oczywiscie ze nie pytam tak odrazu czy jestes dziewica bo to nie ma sensu ale z drugiej strony jestem tez uczciwym czlowiekiem :) i moze czasem lepiej powiedziec prosto z mostu ?

a co jak trafisz na dziewicę i takim pytaniem prosto z mostu ją mocno zniechęcisz?

Gość gość
ale z was glaby facet zadal wam pytanie a wy odpowiadacie mu pytaniem zreszta ja sie mu nie dziwie ze szuka dziewicy bo z tego co widze wiekszosc z was to nie dziewice :D albo prawiczki i widac ze macie cos z glowa :D

Gość AutorTegoTematuPL
kochani hehe w koncu zabieram glos we wlasnym temacie nie wiedzialem ze az wzbudzi w was tyle emocji :D z wieloma z was zgadzam sie z innymi wprost nie ale zycze wam w nowym roku duzo zdrowia pozdrawiam

Gość gość
wzajemnie

Gość gość
dziewice te prawdziwe to wspaniałe kobiety

Gość AutorTegoTematuikropkaKoniecPL
chce powiedziec ze jako 30 letni facet nadal zachowałem czystość w uczynkach i myslach

Gość dziewica z wyboru
Ja jestem nadal dziewica, ale nie katoliczka, wiec nie zalezy mi na seksie po slubie. Uwazam, ze brak odpowiedniego mezczyzny do zwiazku, z ktorym moglabym byc. Nie pojde tez do lozka z idiota, chamem, lovelasem, bo mam obrzydzenie do glupich kolesi ani z kims brzydkim. Chcialabym, by mezczyznie na mnie zalezalo, by byl porzadny.

Gość AutorTegoTematuikropkaKoniecPL
przepraszam ze tak prostu z mostu ale szukam juz tej jedynej tyle lat a czas mi ucieka :( szukam odpowieniej osoby do zwiazku oczywiscie stalego potem moze jakis slub ale chcialbym zeby ten zwiazek nigdy sie nie rozpadl opierajac go na milosci wiernosci uczciwosci itp napewno sie uda