Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prorocze sny

Polecane posty

Gość gość

Jak w ciągu dnia zrobię sobie drzemkę to śni mi się to co ma sie stać. Mam tak bardzo często, śnią mi się czynności które potem wykonuję, śni mi się ciuch w który się potem ubieram albo śni mi się telefon od kumpeli i ona potem dzwoni.Też ktoś tak ma?

Gość djdksa
Mi w ciągu dnia jak zasnę to zawsze jakieś horrory się śnią. Prorocze sny czasami , ale nie często. A umiesz interpretować sny ? Symbole

Gość gość
Wiele lat poświęcałam na analizie snów.to taka moja pasja.Uczyłam się je zapamiętywać i odczytywać.Potrafię je nawet kontrolować tzn w śnie wiem że to sen i robię wtedy to na co mam ochotę.Fajna sprawa ale w miesiącu to może mam 3 takie kontrolowane sny, ciągle się uczę by mieć je częściej.

Gość djdksa
Ojej to fajnie masz. A mogłabyś skomentować co sądzisz o snach z facetem z którym kręciłam ale "roztsaliśmy się" w kłótni 1 sen - idziemy razem do kościoła on pięknie ubrany. 2 sen - on jest księdzem a ja chodzę na nauki do niego tylko po to by go widzieć?

Gość djdksa
Ja się staram zapamiętywać sny i później po jakimś fakcie odczytywać je i łączyć z danym zdarzeniem

Gość gość
Sny nie tylko bywają prorocze ale też ujawniają to co jest ukryte w naszej podświadomości, często odrzucane przez nas na jawie. Skoro śni ci się ten chłopak to w głębi twojej podświadomości wciąż ci na nim zależy.Śni ci się kościół i on w roli księdza, z tego wynika że jesteś podświadomie pełna nadziei że się kiedyś zejdziecie.On jako ksiądz jest kimś ważnym, wiele byś dała żeby z nim być.

Gość djdksa
Dziękuję za interpretację kochana :) Jestem bardzo zaintrygowana tymi snami, A co Tobie się wyśniło ostatnio proroczego?

Gość adamskiex
to sie nazywa psychoza amfetaminowa, nie bierz wiecej

Gość typson
a mi sie prawie nic nie sni a jesli juz to jakies dziwne te sny mam... ide gdzies kawalek widze jakies przedszkole do ktorego chodzilem na moim osiedlu i koniec, nawet nie ide poprostu miga mi obraz taki.Albo takie marzenia senne o grze komputerowej jakbym sobie wyobrazal czego dokonam tam itd...same bzdury nigdy nic waznego mi sie nie sni

Gość gość
z istotnych snów to wysniłam śmierć dziadka, jak się obudziłam to zadzwonił telefon z wiadomością... a ostatnio to właśnie domowe czynności, zaproszenie w gości.Ale sny kontrolowane są cudowne, niestety często w nich dopuszczam się zdrady albo robię siusiu publicznie ;D

Gość djdksa
No z tą śmiercią dziadka ojejejjuu

Gość gość
Za kilka dni wybieram się na pewne szkolenie i od jakiegoś czasu śni mi się to miejsce, łóżka w pokoju, nauka jestem ciekawa czy tak to będzie wyglądać.parę lat temu przyśnił mi sie dyplom ukończenia matury, nigdy nie widziałam jak on wyglada więc jak go odebrałam to aż zbladłam bo wygladał identycznie jak we śnie.

ja rownież swojego czasu często miewałam prorocze sny. Głównie w czasach licealnych, czy pozniej na studiach. Teraz chyba mam zbyt mocny sen, a na popołudniowe drzemki nie mam czasu, za to świadomy sen zdarza mi się bardzo często, fantastyczna sprawa!

Gość gość
Ja jak mam kontrolowane sny to jestem zła na męża jak mnie budzi ;D