Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beruthiel

Edelgaście

Polecane posty

Gość Beruthiel

nie brakuje mi Ciebie :-D

Gość gość
przekochałaś się na BSA?

Gość gość
mnie też, ale ja i tak płonę pożadaniem do BSA - tego nieokrzesanego tytana seksu :classic_cool:

Skąd ten wniosek Beru...? Życzę Ci wszystkiego dobrego. Idź w pokoju... A Propos - Wysłałem list do PK...

Obraziłaś się czy jak Beruðiel? Mi nigdy przez myśl nie przeszło, że może mnie Tobie brakować. Każdy ma swoje życie. Trochę Ciebie nie kumam szczerze mówiąc...

trudno żebyś kumał, skoro jesteś duchem a nie żabą :-D lubię się czasem podroczyć z Tobą :-D list miłosny?

A jakże, że miłosny. Nawet nie pamiętam dokładnie, co Jej napisałem:D W każdym razie. 25.XII.2013 napisałem list odręcznie. Włożyłem do zielonej buteli po grolschu, poszedłem na most milenijny i wrzuciłem w mroczne odmęty odry:p

e, kiepsko... napewno ta butla już dawno utonęła. Żal...(jak to się teraz mówi). Widzę, że CI na PK nie zależy, bo gdyby zależało, to byś Ją zaprosił do siebie do miasta np. na 3-5 dni np. na Sylwestra, albo Święta, które już minęły...

Przypomniało mi się, że napisałem jej, że swymi szarobłękitnymi oczętami osłodziła komuś życie w odległym Breslau i niezależnie co się stanie, życzę Jej, aby spotkała kogo godnego, kto doceni Jej dobroć...:) Takie dwa fragmenty mi świtają...

Trochę nie fair, żebym kazał się Jej kłopotać. Zależeć zależy, ale utrudnień na miejscu mam za dużo :(

Gość gość
b gbgbgb

Poza tym butelka z porcelanowym korkiem - teraz pewnie dryfuje na granicy między Niemcami a Wielkopolską. Może nawet jest gdzieś w okolicach szczecina, albo zalewu...

gdyby Ci na niej zależało, to utrudnień byś nie widział i zapłacił za jej podróż do Twego miasta. Ona pewnie już Cię wybija z serca i z głowy.... i widzisz, co żeś stracił?!

Oto Twoje utrudnienia: 1- Matka 2- obecna dziewczyna 3 - zła organizacja czasu 4 - niska samoocena 5 - lenistwo 6 - brak wiary we własne możliwość 7 - brak chęci do zmiany obecnej dziewczyny 8 - brak chęci do przejęcia inicjatywy 9 - nuda 10 - przesiadywanie na babskim forum.

masz za dużo kasy, ale nie umiesz jej z głową wydawać :P i masz naprawdę 40 lat, nie oszukasz mnie

Piszesz bardzo dojrzale o historii i o religii, nikt w wieku 27 lat nie wypowiada się w takim stylu i przede wszystkim nie wypowiada się na temat historii i religii. Faceci w tym wieku nie interesują się takimi rzeczami. Uważam, że masz 40 lat, jesteś pasjonatem historii, lubisz czytać książki, może nawet występujesz w teatrze (kto wie), czy należysz do jakiejś grupy interesującej się XVII wiekiem :)

Jestem z maja 85, więc jesteś w błędzie. A o historii mam pojęcie bardzo powierzchowne :p Wbrew pozorom...