Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszt używanego laktatora ręczn Avent_ze wszystkim i trochę dumania nt allegro

Polecane posty

Gość gość

Wzięłam się za wystawianie ciuchów ciążowych, ciuszków i akcesoriów. Chcę sprzedać laktator ręczny Avent natural, absolutnie kompletny, sprawny, dorzucę przejściówkę do pojemników i kilka pojemników. Ile mogę za niego dostać? Pytam, bo może komuś go po prostu oddam (jeśli wartość będzie niska). Laktator jest jak nowy, ale jednak kilka razy wyparzony i RAZ użyty (mi nie podpasował, używałam Lovi). x W ogóle na Allegro sprzedałam kilka rzeczy i jeszcze te ciążowe to za sensowne pieniądze, a już ciuszki trudno sprzedać. W sumie jest tego pełno. Ja akurat kupowałam nowe, fajne, a że nie planuję więcej dzieci to pozbywam się ich. I jak patrzę na kilka licytacji, gdzie za grosze coś sprzedałam to nie warto było iść na pocztę z tym. Więc jeśli ten laktator miałby iść tanio to więcej radości sprawię być może sprezentowaniem go potrzebującej znajomej. Za laktator z małą butelką zapłaciłam 149zł, pojemniki i nakładkę dokupiłam oddzielnie.

Gość gość
to przepłaciłaś, bo ja dałam w zeszłym roku 100zł. Nie zamierzam sprzedawać, bo nie opłaca się. Mnie też w ogóle nie przydał się, bo dziecko nie chciało pić mojego mleka z butelki, zużyłam jedynie małą butelkę do wody.

Gość gość
Ja kupilam uzywany laktator Avent za 50 zl dostalam do niego 3 dodatkowe pojemniczki na pokarm. Moze wystaw na jakims lokalnym portalu albo na tablica.pl i ktos z Twojej okolicy sie zglosi i po niego przyjedzie sam. Ja tak swoj kupilam. Wtedy bardziej sie oplaca.

Gość gość
Zgadzam się, wystaw na jakimś portalu lokalnym:) Szanse na sprzedaż masz dużą, bo avent jest znaną i lubianą marką, sama go używałam i wiele moich koleżanek także

Gość 11999999999999999
Mam laktator avent, użyłam go tylko kilka razy,kompletny, części zapasowe nieruszane, wystawiałam kilka razy i na allegro i na tablicy za 50 zł i zero odzewu. Więc nie wiem w czym rzecz.