Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ON SIE MNĄ BAWI

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, prawie ideał. Wziął mój numer, po czym ja głupia pierwsza do niego napisałam. Wymieniliśmy parę smsow, wydawał sie miły, ale częstotliwość otrzymywanych wiadomości mnie przerażała. 1 godzina 1 sms. Nastepnego dnia napisał sam. i to samo. Wiem, że mu nie zależy. mam 2 wyjścia: 1) ignorować jego wiadomości i ussunąć numer 2) powiedzieć żeby darował sobie takie pisanie i niecch spada. Niestety to kumpel mojego kumpla i nieuniknione, że jeszcze się spotkamy kurcze. ale chaotycznie PORADŹCIE PROSZE.

Gość gość
jestem mistrzynią w tych gierkach...wyłącz telefon na 3 dni , po 3 dniach dojdą ci wiadomości od niego... 3/4 będziesz mogła z góry zignorować, mozesz wysłać jednego sms, że psuje ci się tel, i przez następne 2 tyg , bedzie w naprawie..po tych 2 tyg zapomni

Gość gość
Kurcze.. szkoda, że tak wyszło. ON jest taki fajny. Ale cóż. Nie ma nic bardziej poniżającego niż dziewczyna prosząca o zainteresowanie

Gość gość
ale chaotyczny temat juz nie rozumiem kto tu kogo napastuje

Gość gość
Przepraszam, pisałam to wczoraj wieczorem. Właściwie to ja go napastuję, teraz widzę to z perspektywy czasu. Pierwsza do niego napisałam, ale gdy zobaczyłam jak dużo czasu zajmuje mu napisanie glupiego smsA dałam sobie spokój. Kiedy byłam już pewna, że nic z tego ON znowu napisał i znowu ta sama sytuacja. Szkoda, miałam wrażenie, że mu się podobam :(

Gość gość
czy ty o tym nie zakladalas juz tematu bo ja mysle ze tak. A co do tego to ja mysle ze mu nie zalezy. Chociaz jesdt tez opcja ze jest niesmialy i sam nie wie co pisac, jak do mnie pisali fajni faceci to tez odpisywalam im dopiero po jakims czasie. Bo myslalam co tu fajnego skleic, no chyba ze po tej godzinie odpisuje ci tylko tak, nie, nie wiem itp.

Gość gość
nie, to świeża sytuacja. Nie jest nieśmiały. Dzięki za wszelkie porady. Już podjęłam decyzję. Facet ma za mną szaleć

Gość gość
No włąsnie jak facet za tobą nie szaleje od początku, to z tej mąki chleba nie bedzie ;) Daj spokój, znajdziesz kogoś kto cię jeszcze bedzie uwielbiał, a ten niech sobie dalej szuka ideału

Gość gość
ale że co, za często te smsy czy za rzadko? Bo nie rozumiem twojej frustracji

Gość gość
poczekaj i przetrzymaj,jak mu zalezy to poczeka.

Gość gość
nic nie rozumiem ... 1 sms na godzinę to za mało ??????????????????????????

Gość gość
spytaj wprost czy mu przeszkadzasz albo czym jest taki zajęty ze ci odpisuje co godzine

Gość gość
skoro juz sama do wszystkiego doszlas, to po co ta dyskusja. Skoro widzisz, ze go napastujesz swoja obecnoscia to przestan to robic i tyle, a jak dodatkowo widzisz, ze mu nie zalezy to poprostu przestac do niego wypisywac. oczywisicie gwarantuje, ze jesli mu sie zalezy to on ci odpisuje, bo jest zadowolony, ze baba kolo niego skacze i na bank, jesli przestaniesz pisac, to on zacznie Ciebie z kolei nagabywac, bo bedzie zaniepokojony, ze stracilaas nim zinteresowanie, ale nie pomyl tego z tym, zemu na TOBIE ZALEZY. To gra ktora sama zaczelas, i teraz sama ja zakonczale pamietaj jak dziala u niego mechanizm:)

Gość gość
i tak zrobisz co chcesz