Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktg musze miec skierowanie jak w nocy mialam skurcze pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 35tyg ciazy i w nocy mialam silne skurcze co 20minut, po nospie i mg skurcze przeszly ale bol brzucha nadal mi doskwiera. Jak myslicie czy powinnam isc do szpitala na ktg? Czy potrzebuje skierowania czy wystarczy jak zaplace? Co mam robic?

Gość gość
Idziesz do szpitala i mówisz o silnych skurczach. Powinni zrobić ktg bez żadnego płacenia.

Gość gość
na ktg nie potrzebujesz skierowania idziesz na IP szpitala na blok porodowy i mówisz co i jak powinni ci od razu zrobić . Kiedyś czekałam na moją gin na IP to w między czasie przyszło "z ulicy "chyba z 5 pań każdej zrobiły ktg bez mrugnięcia .

Gość gość
A co ty z tym ktg, w 35 tc już w nocy powinnaś być na IP. Tam sami zdecydują jakie badania zrobić.

Gość gość
Mnie zrobili juz w 23 tyg jak była potrzeba po prostu pojechałam na sor

Gość gość
Ja ktg robiłam prywatnie u swojego gina albo ze skierowaniem w od znajomego gina (miał układ) w szpitalu gdzie miałam rodzić. ALE JAK POSZŁAM NA ODDZIAŁ I POWIEDZIAŁAM ŻE SŁABO CZUJE RUCHY TO ZROBILI MI OD NICZEGO

Gość gość
"Podziwiam" spokój! Ciąża niedonoszona, dziecko nierozwinięte, regularne skurcze a "mama" na kafeterii....Dzkewczyno powinnaś być dawno w szpitalu, sprawdziliby co z dzieckiem, może podali lek na rozwój płuc..

Gość gość
kolejny tempak na kafe a nie u lekarza, powinni takiej babie dziecko z automatu po porodzie zabierać skoro to to takie głoopie