Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci w moim wieku sa tak bardzo dziecinni

Polecane posty

Gość gość
Chcialbys tak klepac biede jak ja :D Uczepilam sie facetow, bo jakiegos szukam i trafiam tylko na nieudacznikow. A przydaloby sie juz powoli zaczac myslec o stalym zwiazku. Jak juz napisalam, bylabym go nawet w stanie utrzymywac, tak, by jemu niczego nie brakowalo, gdyby tylko wykazal odrobine checi i ambicji. A trafiam na takich niezdecydowanych frajerow. To juz jakas plaga! I narodowosc nie ma tu zadnego znaczenia. A ludzie, ktorzy wypisuja tutaj obelgi w moja strone, pokazuja tylko jak bardzo zzera ich zazdrosc i frustracja.

Autorko, szukaj wśród kilka lat starszych, będzie Ci łatwiej znaleźć kogoś odpowiedniego dla siebie. P.S.: W Polsce powszechne jest, że studenci nie są samodzielni, odpowiedzialni, niby inteligentni ale żyją jak dzieci i chodzą na studia jak dzieci do szkoły. Sama taka byłam. To jet taka społeczna norma. Fajnie, że odważnie idziesz swoja drogą :) Super z Ciebie babeczka. Powodzenia!

Gość seksowna i wspaniała
AUTORKO MASZ RACJĘ! Nie przejmuj się wymiocinami intelektualnymi z gąb maminsynków i innych umysłowych gimbusów. TO JEST PLAGA! Zrozumcie gimbusy i c***y niedorajdy że SEXOWNY FACET TO SAMODZIELNY FACET! a nie c***a na garnuszku mamusi :P Pasiecie doopska przed kompem i tv, chcecie obiadki pod nosek i żeby mamusia wytarła doopkę jeszcze a potem narzekanie że laski w typie Megan Fox leją na was moczem :P Piękne kobiety pożądają SAMODZIELNYCH samców - wytrawnych myśliwych a nie leniwych gimbusów :P

Gość gość
fiku mikuuu seksowna kobieta, to nie roszczeniowa wulgarna dziewczynka x podsumowanie!

Gość gość
Od dawna mieszkam sam, mam 25 lat dom i mieszkanie, ale ocenianie ludzi że powinni to czy tamto jest co najmniej nieeleganckie, konieczność wygnała mnie z biedy i zmusiła do samodzielności może to i dobrze, ale żałuje że nie spędziłęm mlodośc**przy rodzicach, oboje nie żyją bardzo nad tym ubolewam.

Gość lata mi to koło khymm
"seksowna kobieta, to nie roszczeniowa wulgarna dziewczynka " dobrze napisane chociaż ,roszczeniowe dziewczynki i cały temat (patrz nick ;)

Gość gość
Nie oczekuj eleganckiego zachowania od kobiety