Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio rozmawialam z kolega i ubolewal ze kobiety sie tak szybko starzeja

Polecane posty

Gość gość

dodam, ze kolega ciezko pracuje fizycznie a po pracy glownie pije, ma lat 25, wyglada na 55. Rozwalil mnie kompletnie :o

Gość gość
Mam 50 l.a mm jest zdziwiony,ze nie mam pomarszczonej szyi,zmarszczek na twarzy głupi czy co? widocznie kolezanki z pracy juz mają...:)

Gość gość
Nie mam 50 lat, mam tez 25 i oczywiscie nie mam pomarszczonej twarzy, bo to jeszcze nie ten wiek :) i widuje mniej pomarszczonych 35-latek niż 25-latkow, wiec sie zastanawiam dlaczego sie przyjelo ze kobiety sie predzej starzeja, skoro widok na ulicach i w pracy tego nie potwierdza. Oraz dlaczego facet o wygladzie de facto zula ma takie wymogi w stosunku do panienek?

Gość gość nie gość
no bo tak to jest, mój znajomy z kolei uwielbia krytykować ubiory kobiece - a sam chodzi w powyciąganych, brudnych szmatach z dziurami :D faceci uwielbiają robić za znawców kobiecej urody i stylu - nierzadko wyglądając przy tym jak ostatnie ciule, zaniedbane i brzydkie :D :D

Gość Hijack
Niestety to prawda. Kobiety po 25 roku życia marszczą się jak pomarańcza.

Gość Silenne
Haha tego jeszcze nie słyszałam ale mnie najbardziej rozwala to jak np. grubas ma wymóg , że musi być tylko chuda itp :D

Gość gość
Moi rówieśnicy, których zobaczyłam po latach, mają zakola i brzuchy. W wieku 25 lat. I czerwone gęby.

Gość gość
Najlepsze uzasadnienie wymogu co do pani, że ma był ładna, szczupła, elegancka etc. zaniedbanego pana z brzuchem, czerwonym nosem i znoszonym "sportowym" ubiorem: jestem estetą. :)