Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymyslę coś super

Wesele iśc czy nie iść

Polecane posty

Gość wymyslę coś super

Mój facet ma ciotecznego brata który w lipcu bierze slub.Tamten chłopak (31 lat ) jest totalnym nierobem leży do 12 w łozku u mamusi (matka nawet nie może głosno talerzy zmywać) nakonczył szkół,pracy nie ma , a najmadrzejszy jest na całym świece.Ciagle dogaduje mojemu facetowi że a to za chudy a to brode zapuścił i ze brzydko a to brzydko ubrany itp.My mieszkamy 600 km od niego mamy własną firme podrozujemy itp ale niestety zazdrosc ludzka niezna granic.Brat ciagle nam dogryza nawet smsami.W lato bedzie miał wesele i niewiemy czy się pojawić na nim.On liczy na kopertę wypchaną gotówką:)Co robić???

Gość gość
600 km jechac na wesele do kogos kogo sie nie lubi i jeszcze prezent mu zawiesc? czy to jest normalne? pomysl!

Gość gość
iść , dobrze sie bawić , najeść sie , napić i wytańcować . A w kopertę włożyć 200 zł :) nawet bym sienie zastanwaiała :D

Gość wymyslę coś super
hehhe z tym jedzeniem to jest problem bo my jestesmy wegenami a tam bedzie same mieso wiec sałatki musiałabym brac swoje

Gość gość
jka widzę masz same problemy i ograniczenia z tym weselem . Jak nie wredna rodizna to uwiązanie do jedzenia . lepiej zostań w domu .

Gość gość
slub dopiero w lipcu a ty juz wiesz ze bedzie tam same mieso, cos tu sciemniasz kolezanko,

Gość gość
Ja uzależniałabym wyjazd od tego jaki macie kontakt z resztą rodziny. Wiadomo, ze para młoda jest na weselu zajęta i z nimi się nie pobawicie, jeśli macie ochotę zobaczyć się z innymi i wiecie, że będzie dobra impreza to pewnie, że jechać. A w kopertę normalnie, nie trzeba się sadzić.