Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firifara

Ja chce śnieg

Polecane posty

Gość firifara

Co to za chora pogoda. Na narciochach i desce nie można pojeździć. I już widzę ceny żywności w przyszłym roku bo przy takiej pogodzie to zaraz zacznie wszystko kwitnąć i zmarnieje jak w końcu przyjdzie mróz (pewnie na Wielkanoc). To nie jest zabawne już.

Gość gość
a ja nie chce sniegu jak chcesz pojeździć na nartach to jedź do austrii mam nadzieje ze juz w tym roku śnieg nie spadnie i taka pogoda będzie do wiosny

Gość gość
oby to białe g***o już nie spadło aż do końca kalendarzowej zimy

mi pasuje taka pogoda jak jest teraz. nie ma problemow z jazda samochodem, korkami itp. nie trzeba sie zimowo ubierac i firmy budowlane nie maja przestoju (pracuje w tej branzy)

Gość gość
mam dość odśnieżania śniegu kiedy dwa lata i rok temu sypał śnieg a taka pogoda jak teraz to mi pasuje i niech tak juz bedzie

Gość gość
z ostatnich doniesień "Stan zdrowia siedmiokrotnego mistrza świata Formuły 1 Niemca Michaela Schumachera, który w niedzielę doznał urazu głowy po upadku na stoku narciarskim w Meribel, jest krytyczny - poinformowano w szpitalu w Grenoble, gdzie przebywa słynny kierowca. Najbardziej utytułowany zawodnik F1 w historii w niedzielę uległ wypadkowi podczas jazdy na nartach."

Gość gość
...nie lubię zimy!!!!!...dla mnie taka pogoda może być do kwietnia;)...super...nie ma zawieji.,.dróg nieprzejezdnych..słonko świeci...tylko patrzeć jak drzewa zaczną pukać...tylko jak później mróz ściśnie!!! pozdrawiam z Gór Swiętokrzyskich....Do SIEGO ROKU;)

Gość gość
gdzie jest śniekkkkkkkkkkkkkkkk 😭

Gość firifara
Jak są warunki to jeżdżę co tydzień na narty. Do Austrii co tydzień raczej nie mogę, a jak jest dodatnia temperatura to też nie ma jak naśnieżać. Cieszycie się teraz, a jak pi...nie śniegiem w maju jak zmienicie opony na letnie to będziecie stękać jeszcze bardziej.

Wierz mi w ostatnich dniach odwiedziłam kilka stoków. Mają sporą warstwę, a całymi nocami śnieżą. Zresztą wejdź na stronkę stoku, który cię interesuje i sprawdź sobie warunki.

Gość gość
gdzie jest śniekkkkkkk 😭

Gość gość
Co tu więcej dywagować, Michaela Schumachera szkoda. Cholerna zima zabija.

Gość firifara
Akurat w promieniu 100 km działa tylko 1 króciutki dla którego żal mi kasy na paliwo i słabo naśnieżony z powodu halnego. Przecież sprawdzam temat... Jedyny rozsądny stok jest w Białce, ale to już dalsza i droższa wyprawa i bez urlopu się nie obędzie.

Gość gość
gdzie jest śniek 😭

Gość gość
To na łyżwach sobie pośmigaj, albo rowerem, na basen idź, albo do skateparku. Nie ma śniegu i nie będzie. Amen.

Gość gość
bedzie! wlasnie ze ma spasc po nowym roku :P

Gość gość
snieg i mroz jest potrzebny bo jak doj***e grypa to sie wszyscy zesramy na przelomie stycznia/lutego/marca. wymrozi i tyle. ja tez sniegu nei lubie, bo mam male dziecko i wozkiem lubie posmigac na miescie. u nas w Polsce to jest przesada, jak snieg to 5tygodni, jak mróz to 3 tygodnie i nie dziwie sie ze nikt tego dziadostwa nie chce:(po tamtych zimach, gdzie mrozu nie bylo duzego ale snieg sypal i sypal

Gość gość
Ja chciałam na święta.Święta minęły,śniegu nie było to już go nie potrzebuję.