Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summertime sadness91

zginal oddal za mnie zycie

Polecane posty

Gość gość
pielegnuj te uczucie ktore było i jest w sercu i nigdy o nim nie zapomnij poniewaz dał ci coś czego wiekszośc by się nie odważyła wiem jak ci cieżko i jestem pewien ze jest w niebie jesli takowe istnieje byłaś dla niego najwiekszym skarbem to rób tak aby on dla ciebie też tam był miłość nigdy nie umiera smieszne ale dla nielicznych prawdziwe :)

i tak żyję w poczuciu winy ale jeśli ci ulżyło po tym co napisałaś to się cieszę

Gość gość
i tak zginął przez ciebie, zyj z tym poczuciem winy, juz nigdy go nie bedzie a to twoja wina ahahahahahahhaha

Gość gość
ostatni wpis to zalosne pomysl co byscie robili na jej miejscu i jakbyscie sie czuli zal tacy jak wy to tylko na odstrzał niesłuchaj ich jestesmy z tobą

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gość i tak zginął przez ciebie, zyj z tym poczuciem winy, juz nigdy go nie bedzie a to twoja wina ahahahahahahhaha jesteście nienormalni......

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jaki autorka miała wpływ no to co ona robi??????????? to były sekundy...

Gość gość
Niektórzy tirowcy to debile i przez takich są potem wypadki... ku*** jak można wyprzedzać auto na zakręcie i to jeszcze TIREM!!! trzeba być bez mózgiem, ja bym tego tirowca zaje*** na miejscu rodziny chłopaka, znajomi też zginęli?

Gość gość
Bardzo mi przykro Nie potrafię nic sensownego powiedzieć w tej sytuacji. Trzymaj się

Wszyscy zginęli oprócz mnie, w sądzie płakał że słowa nie mógł powiedzieć

Gość gość
znajomi tez k***a zgninel? Co tez cie ratowali?

oni jechali w dwójkę na jednym motocyklu podobno zaczęli skręcać w ostatniej chwili w krzaki ale już kierowca nie zdążył zresztą ja już tego nie widziałam, nie pamiętam w sądzie zeznawali kierowca, pasażer osobowego to w takim szoku byli, że sami się plątali jak to z nimi było ale ich już bardzo blisko pobocza potrącił, nie na środku drogi jak mojego chłopaka. Kierowca chłopak zginął dziewczyna jeszcze kilka tygodni walczyła. To nie byli moi znajomi tylko jego...

Gość gość
Nie wiem jak można wyprzedzać na zakręcie ja przy wyprzedzaniu OSOBOWYM mocnym autem robię to tylko w miejscach wyznaczonych i jak jest na maksa bezpiecznie ale debili nie sieją, uważam że tacy ludzie to zwykli mordercy i takie powinni dostawać wyroki minimum 25 lat ciężkich robót i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów JAKICHKOLWIEK.

Gość gość
Podli ludzie nabijaja sie z tragedii. Wam kiedys tez umrze ktos bliski....!

Gość gość
jestem w szoku....

Gość gft6y78iol
a jak film się skończył to nadal przeżywałaś :D

Gość kromka chleba8
oj przygazował zrównał się z tobą skręcił twoją kierownicą ach jakie to romantyczne, mój boże wspaniałe :) długo to wymyślałaś :)

Gość gość
Autorko jestes?

Gość Nastepna123
Wiem co czujesz, moj maz kilka lat temu tez poswiecil dla mnie zycie... I powiem Ci, ze czas nie leczy ran,tylko pomaga zyc z tym bolem, ale musimy byc silne! Dla nich! Bo oni przedlozyli nasze zycia nad swoje i powinnysmy cieszyc sie zyciem za siebie i za nich

Gość gość
on sam na motocyklu jechał za nim jechał kolega z dziewczyną w dwie osoby....

chciałam się wyżalić dziękuję za wsparcie. Ale kiedy czytam, że wszyscy zginęli przeze mnie albo, że to wymyśliłam... można powiedzieć, że mój chłopak zginął przeze mnie ale kiedy leżałam nieprzytomna w krzakach nie miałam wpływu na to co się dzieje z ludźmi którzy jechali za mną na innym motocyklu. Nie będę tu nikomu nic udowadniać ani kłócić się itd bardzo dziś potrzebowałam żeby to napisąć. Nastepna123 w jaki sposób Twój mąż się poświęcił....

Gość Nastepna123
Dosc podobnie jak Twoj, jechalismy samochodem, w zime i wpadlismy w poslizg i jechalismy na drzewo, a on specjalnie ustawil tak samochod zebysmy uderzyli od strony kierowcy. Nie przejmuj sie tym co oni wypisuja, nikt nie zginal przez Ciebie. Ani Twoj chlopak, a juz w szczegolnosc jego znajomii. Ty po prostu nie wiedzialas co robisz, a on tak bardzo Cie kochal,ze nie myslal o uratowaniu wlasnego zycia, tylko o tym zeby uratowac CIEBIE. To byl JEGO wybor, stwierdzil, ze Twoje zycie znaczy dla niego wiecej niz swoje wlasne. Uwazasz, ze chcialby zebys sie zadreczala? Moim zdaniem chcialby zebys zyla pelnia zycia, a takie durne kometarze to swiadcza tylko i wylacznie o dojrzalosc****szacych, wiec glowa do gory. Docen jego najwiekszy dar jaki mogl C***odarowac: Zycie.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] summertime sadness91 W czerwcu mój chłopak zginął. > Wielka wielka twoja wina Idzie tedy zla godzina Idzie idzie po twej scianie Co pisalas to sie stanie

Gość Nastepna123
Nie ma problemu. Co proponujesz?

Gość gość
A gdzie to bylo?

Gość gość
Bardzo przykre i bardzo wzruszające...Mieliście wyjątkowego pecha. Tylu motocyklistów spotykam co roku, wciąż te same twarze, na szczęście jadą wiele kilometrów bezpiecznie. To bardzo sympatyczni ludzie. Szkoda, że Ty straciłaś kogoś bliskiego sobie i znajomych także. Na pewno niełatwo Tobie żyć z tym wszystkim, ale pomyśl sobie, że z jakiegoś powodu Tobie to życie zostało darowane i staraj się je wykorzystać jak najlepiej! Ból z czasem będzie słabszy, a ty znowu będziesz mogła zobaczyć słońce w swoim życiu.