Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summertime sadness91

zginal oddal za mnie zycie

Polecane posty

Gość gość
słuchaj, skoro on był wierzący, wciąż możesz dla niego coś zrobić. módl się za jego duszę, zamów mszę - pomożesz mu tam wyżej, /Jeśli Ty będziesz potrzebowala pomocy, możesz go prosić o pomoc. choć w kościele katolickim jest taka zasada, że jesli ktoś zycie odda za drugiego, trafia od razu do nieba.:) Spotkacie się... Pomódl się do Boga i poproś o spokój dla Twojej duszy i poproś chłopaka,żeby się za Tobą wstawił. Nie wyśmiewaj mojej wypowiedzi, tez utraciłam bliską mi osobę, odkąd się modlę, czuję, że przy mnie jest... Trzymaj się, mala :)

Gość gość
a mi nie jest przykro:o debile na motocyklach:o trzeba było od razu się pochlastać albo tabsów nałykać:p

Gość gość
pobrali organy?

Gość gość
trzeba było ciuchcią jechać

Gość gość
albo skoczyć na bandzi bez liany:p

Gość gość
Jesteś cudowną dziewczyną, tylko dla takiej chłopak chciałby poświęcić tak dużo. Musisz żyć, dużo w życiu osiągnąć i kochać- bo dzięki miłości innego człwoieka zachowałaś to, co najcenniejsze - swoje życie. Twoj chłopak zawsze gdzieś przy tobie będzie.

Gość gość
Pajace zawsze się znajdą - marnej jakości docinki zachowajcie dla siebie... A TY się trzymaj i walcz...Zginął aby Cie ocalic i nie możesz tego zmarnować. Zginął dla Ciebie a nie przez Ciebie. Wszystkiego dobrego Ci życzę.