Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyhalooo

Różnice wiekowe

Polecane posty

Gość Pomocyhalooo

Jakiś czas temu poznałam mężczyznę, który jest ode mnie 10 lat starszy.. wyszło iż zakochaliśmy się w sobie, ale strasznie boimy się co będą o nas myśleć ludzie i co powiedzą rodzice ! ;/ Doradzicie mi coś ? Co sądzicie o takim związku ? ;/ Czy 10 lat różnicy wiekowej to dużo ? ;/

Gość Pomocyhalooo
Nie, nie dałam mu d**y, bo obydwoje uważamy iż najlepiej będzie jak zrobimy to pierwszy raz po ślubie.. Ślub to taki jakby dowód pięknej miłości a on szczególnie byłby zadowolony ;) Do niczego mnie nie zmusza ;)

Gość 2537336464463
Moim zdaniem tak ,teraz sie kochacie ale co bedzie potem ?zapragniesz mlodszego a jemu zlamiesz serce ( choc nie mowie ze zawsze tak jest) bo on sie starzeje i kiedys bedzie mniej atrakcyjny

A w jakim jestes wieku? Nie 10 lat nie jest duzo i jesli macie podobne wartosci i spojrzenie na zycie to taki zwiazek ma jak najbardziej szanse. Przestan sie pürzejmowac co powiedza inni kobieto.

Gość Pomocyhalooo
Ja mam 17 a on 27 ;/ Żadnego współżycia, nie robiliśmy sobie dobrze, nawet o tym nie myślimy. Mamy dużo wspólnych tematów, kiedy jestem totalnie załamana on szybko potrafi poprawić mi humor wygłupiając się. Hmm, myślę, że każdy kiedyś się zestarzeje, ale ja go kocham i nigdy nie wybrałabym młodszego od samej siebie. Tylko najbardziej się boję ludzi.. chociaż znajomych mamy wspólnych.

Gość gość
przeciez to nie jest zadna roznica.za 3 lata mozecie juz dziecko robic.bez przesady.znam pary gdzie nawet 25 lat roznicy jest i stanowia cudowne malzenstwa.ja bym brala:)

Gość Pomocyhalooo
Dzieci.. obydwoje chcielibyśmy ale jak już mówiłam, seks dopiero po ślubie a ślubu jak na razie nie planujemy ;) wszystko zależy od niego.

Gość gość
gówniaro Ty się za naukę bierz a nie ślub i dzieci :o Dzieci chcą się bawić w dorosłych a potem z płaczem biegną do mamusi, że mamusiu to nie tak miało wyglądać

Gość Pomocyhalooo
Po pierwsze - nie gówniaro. Po drugie - nie bawię się w dorosłą. NIE CHCĘ NA RAZIE DZIECI CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ?! ;-;

Gość gość
17 to gówniara. Pierwszy raz zakochana i już planuje wspólne życie, ślub dzieci itp. :o A możecie równie dobrze się za miesiąc rozstać. Ile go znasz, dwa miesiące? 10 lat to jest duża różnica wieku ale jeśli ta młodsza osoba ma minimum 20. A tak to stary chłop pracujący się umawia z gówniarą z liceum. Nikt by się tej róznicy nie dziwił gdybyś była starsza. Znałam parę takich związków i zawsze facet mówił gówniarze że ją kocha, że jest cudowna, mądrzejsza niż równieśnice a po paru tygodniach czy miesiącach ją rzucał, bo po co chłop dorosły, parucjący, płacący rachunki i mający własne, dorosłe życia ma słuchać o tym, że dostała piątke z polskiego a mama nie poszła na wywiadówkę?

Gość Pomocyhalooo
Nic nie napisałam, że chcę teraz ślub i dzieci, wiem, że jestem młoda, wolałabym poczekać z tym, czasu jest wiele...

Gość Pomocyhalooo
Nie nazywaj mnie gówniarą bo nią nie jestem. W wakacje, pomimo tego, że nie jestem pełnoletnia - pracowałam w barze. Tak w barze.. -.- Może niedługo wciśniesz mi, że niby biorę od niego pieniądze ? O ocenach nie rozmawiamy, on sam jeszcze studiuje ! ;-; Ludzie, myślcie, zanim coś napiszecie.

Gość gość
10 lat to wcale nie jest duża różnica wieku. Sama kiedyś była z facetem który był starszy o 15 lat i przyznam szczerze że było mi z nim cudownie. On mnie rozumiał szanował dbał o moje bezpieczeństwo i co istotne nigdy do niczego nie zmuszał ani też nie był nachalny jak większość facetów w moim wieku. Zawsze liczył się z moim zdanie. Szkoda że dziś nie jesteśmy razem.

Gość Pomocyhalooo
No niby nie jest ale zawsze znajdzie się osoba, której to właśnie się nie spodoba ;/ W naszym przypadku jest tak, że obydwoje nie mamy ciekawej przeszłośc****oznaliśmy się jakieś 2 lata temu (?) a od niedawna jesteśmy ze sobą..

Gość gość
Przy nim naprawdę czułam się jak wyjątkowa kobiet!! On miał swoją klasę której brakuje facetom w moim wieku. Miałam wówczas też tak 17 18 lat byliśmy z sobą ponad 3 lata. I to były moje najlepsze lata mojego życia.

Gość gość
Powiem ci tak ludzie niech mówią sobie co tam chcą. Słuchaj głosu swojego serca. Tego co dusza c***odpowiada, a wszystko będzie dobrze. Ja przez własną głupotę dałam się zmanipulować przez moją kuzynkę starszą o 6 lat. Która uknuła małą prowokację by mi go odbić. Uwierzyłam jej że On mnie oszukuje i zdradza. Co po kilku miesiącach okazało się kłamstwem.

Gość gość
Mam 30 lat a mój mąż 53 . Pobraliśmy się gdy miałam 21 lat . Nie żałuję , jest szalony , kochany ,męski ,odpowiedzialny :D Kocham go.

Gość Pomocyhalooo
Jejku, dziękuje Wam ;) tylko właśnie, co z rodzicami ? ;/ tego najbardziej się boję, że albo jego rodzice mnie nie zaakceptują albo moi jego ;/

Gość gość
Ja myślę że z czasem was zaakceptują!! Jeśli zobaczą że umiecie się dobrze porozumieć i jest wam z sobą dobrze. To wszystko się ułoży!! Moi rodzice nawet bardzo lubili kiedy go bliżej poznali i nie mieli nic przeciwko temu że jest starszy o 15 lat. Między moją mamą a tatą jest 11 lat różnicy i są z sobą szczęśliwi do dziś!!

Gość Pomocyhalooo
Dziękuje ! :)

Gość gość
Zaakceptują. Nie ważne po ile macie lat a jakimi jesteście ludźmi. Ja mam 20 a mój chłopak 29 i w sumie dopiero poznajemy się wzajemnie z rodzicami ale jak na razie moi go uwielbiają bo jest dojrzały, odpowiedzialny. Wiem, że moja mama chciałaby mieć takiego zięcia :]

Gość Pomocyhalooo
Troszkę z tym poczekamy zanim on przedstawi mi swoich a ja mu moich ;) ale nadejdzie taki czas, że będziemy musieli to zrobić ;)

Gość gość
Roznice wieku z czasem sie zacieraja. Jesli masz mniej niz 20 lat, to jest to swietny temat do obgadywania przez stare babki, ale chyba uczucie sie liczy, prawda? ;)

Gość Pomocyhalooo
Prawda, uczucia są najważniejsze :) On jest wspaniały.. niektórym się wydaje, że lecę tylko na jego pieniądze, ale tak nie jest :) Patrzę na jego wnętrze nie na to jak wygląda :) każdy kiedyś się zestarzeje, będzie miał pomarszczoną skórę :) wygląd przemija, charakter zostaje :) kocham go, całym sercem :) Dlatego z nim jestem :)

Gość gość 37
Do Autorki tego postu. Jeśli czujecie że jesteście dla siebie. To różnica wieku nie będzie problemem. A dla dobrego humoru i wiary proponuję piosenkę. Nie unikaj mego wzroku!! Znajdziesz ją na you Tube