Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona matka

Obrzydliwe nawyki męża z domu rodzinnego czy wasi też je mają pytanie

Polecane posty

Gość gość
co to za hipokryzja autorko, chyba to że ktoś używa szamponu familijnego czy je najtańsze wędliny wynika raczej z biedy, ciesz się że teraz stać was na coś lepszego i nie jesteście zmuszeni kupować szamponu familijnego, był okres w moim życiu że też kupowaliśmy to co najtańsze bo żeby czy włosy trzeba było umyć a d**e podetrzeć szrym papierem, dzięki Bogu teraz mamy lepiej, więc co to ma wspólnego z nawykami może twój mąz wyrastałał w biednej rodzinie poprostu i byli zmuszeni oszczędzać

Gość gość
autorko dla kafeteryjnej patologii argument niespuszczania wody w kibelku po wydalaniu to nic takiego :) ich naturalne srodowisko:) syf, kiła i mogiła. ze tez nie znalazlas jakiegos innego forum na taki temat...

Gość gość
pozwolę sobie zacytować "nie przyszło ci do głowy,że może ich nie było stać na " lepsze" według ciebie środki czy jedzenie, albo tak po prostu chcieli..." głupia c**o:O

No ale pierdzenie przy ludziach, nie spuszczanie wody to jest zły nawyk ale upodobania konsumenckie (papier, szampon) akurat nie i nie porównuj tego! a z szarym papierem to akurat sama się przeprosiłam w tym roku jak się okazało, że wszystkie rumiankowe, motylkowe i kolorowo-zapachowe wynalazki były przyczyną moich nieprzyjemnych dolegliwości.

Gość 97654323456
Boże to chyba jednak nie podszyw :o ty naprawdę jesteś stuknięta :O przekaż wyrazy współczucia mężowi że ma taką pokręconą żonę.

Gość gość
Kupowanie szarego papieru to złe nawyki? Padłam... Sama nigdy bym go nie kupiła, ale czy to tak ciężko zrozumieć, że są ludzie mniej zamożni? A to chyba idiotyzm przep*****lać 3/4 wypłaty na środki czystości i higieny. Można kupić tańsze i się bez drogich obejść.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość autorko dla kafeteryjnej patologii argument niespuszczania wody w kibelku po wydalaniu to nic takiego usmiech.gif ich naturalne srodowiskousmiech.gif syf, kiła i mogiła. ze tez nie znalazlas jakiegos innego forum na taki temat... x A dla kafeteryjnej yntelygencji jest trudne do zrozumienia o co podniósł się krzyk :D

Gość gość
Autorko, ja cię doskonale rozumiem. W rodzinie mojego m to samo i nie chodzi o kasę. Jego matka to po prostu syfiara i nie przywiązuje wagi do wielu rzeczy. Bo kupowanie byle jakiego proszku do prania to jedno, a wrzucanie do pralki wszystkiego jak leci (białe, kolorowe,ręczniki ze swetrami i koszulami) to drugie. Jej wszystkie rzeczy wyglądają jak szmaty. Mój na szczęście spuszcza wodę,ale wkurza mnie inna rzecz. Wkładanie rzeczy do lodówki bez żadnego opakowania: wędliny luzem,ser,kiełbasy, warzywa. Ja mam sporo plastikowych pojemników, do których chowam jedzenie,ale mój m już chyba nigdy nie nauczy się ich używać. Wiadomo, że niektóre kiełbasy lepiej zawinąć w papier,ale to też przerasta zarówno mojego m, jak i teściową.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość autorko dla kafeteryjnej patologii argument niespuszczania wody w kibelku po wydalaniu to nic takiego usmiech.gif ich naturalne srodowiskousmiech.gif syf, kiła i mogiła. ze tez nie znalazlas jakiegos innego forum na taki temat... x A dla kafeteryjnej yntelygencji jest trudne do zrozumienia o co podniósł się krzyk smiech.gif ------ heheh dobre :D:D:D:D

Loooomatko rozwiedz się szybko :P Ciekawe jakich się u ciebie w domu środków i jedzenia kupowalo Teraz sama możesz kupować drogie rzeczy bo zarabiasz i sama wybierasz ale jak np bylas dzieckiem i nie przejmowalas się marka,cena a o wartośc****eniędzy nie miałaś pojęcia to też nie wiadomo czego uzywalas i co jadlas :P Według badan praw konsumenta produkty tzw ,,swoje"czyli wyprodukowane na zamuwienie np Auchan Kaufland są tak samo wartościowe i maja identyczny skład co produkty pod znana marka.Nap.mleko w biedronce rozlewa Mlekowita cena 2,30 to samo mleko Mlekowity w orginalnym kartonie 3,30 za l,np ciasto z biedronki typowy makowiec 5,90 wyprodukowany przez Oskrobe a ten sam w Oskroba 8-10 zł . Masz pojecie jak sciera :P dama posrana

Gość kasiadxfg
ja cie rozumiem autorko bo ja lubie miec bardzo czysto , facet jest wychowany na brudasa

2013-12-30 13:58:21 [zgłoś do usunięcia] gość Kupowanie szarego papieru to złe nawyki? Padłam... Sama nigdy bym go nie kupiła, ale czy to tak ciężko zrozumieć, że są ludzie mniej zamożni? A to chyba idiotyzm przep*****lać 3/4 wypłaty na środki czystości i higieny. Można kupić tańsze i się bez drogich obejść. zgadzam sie w 100% tez kupuje w biedronce chemie bo plyn do toalety lepszy niz domestos plyn do plukania eden lepszy niz silan czy lenor i tak moznabybylo wymieniac i wymienia

Gość gość
najlepsze jest to, ze to jego żona ssie mu pindola a wielce obrzydzona hahahaha dobrze ktoś podsumował- bułkę przez bibułkę. Widziały gały co brały masz flejtucha co nie spuszcza wody to masz problem

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość autorko dla kafeteryjnej patologii argument niespuszczania wody w kibelku po wydalaniu to nic takiego usmiech.gif ich naturalne srodowiskousmiech.gif syf, kiła i mogiła. ze tez nie znalazlas jakiegos innego forum na taki temat... x A dla kafeteryjnej yntelygencji jest trudne do zrozumienia o co podniósł się krzyk smiech.gif ------ heheh dobre smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif ---------------------- nie ma to jak samej sobie przytaknac. Boze jak łach...

Gość gość
ja nie twierdze ze jestm inteligentna trolico, mowie o tym ze skoro dla niektorych niespuszczanie wody w kiblu jest niczym takim to musicie w mega syfie i smrodzie zyc :)

Gość gość
nie rozumiem jak można z kimś być, wziąć z nim ślub i nie zauważyć, ze nie spuszcza wody? Ja p******ę?

Gość gość
a czemu temat jest na ciąża poród macierzyństwo :D:D?

Gość gość
gość 30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość autorko dla kafeteryjnej patologii argument niespuszczania wody w kibelku po wydalaniu to nic takiego usmiech.gif ich naturalne srodowiskousmiech.gif syf, kiła i mogiła. ze tez nie znalazlas jakiegos innego forum na taki temat... x A dla kafeteryjnej yntelygencji jest trudne do zrozumienia o co podniósł się krzyk smiech.gif ------ heheh dobre smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif ---------------------- nie ma to jak samej sobie przytaknac. Boze jak łach... x Nie ma to jak kafeteryjne kury domowe robią z siebie idiotki udając detektywów wiedzących kto kiedy co napisał :D Kabaret jak zwykle :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja nie twierdze ze jestm inteligentna trolico, mowie o tym ze skoro dla niektorych niespuszczanie wody w kiblu jest niczym takim to musicie w mega syfie i smrodzie zyc usmiech.gif x To dobrze, że chociaż nie kłamiesz :)

Trzeba przyznać ze niesposzczanie wody w kiblu jest obrzydliwe i świadczy o brudasie ale komentowanie ze używali tanich kosmetyków i tańszego jedzenia jest poniżej krytyki

Gość gość
czy ty nie masz innych problemów. Sama rób zakupy, a nie żeby chłop mi kupował płyn do podłogi. A w kiblu wywieś kartkę. i po wszystkim.

Gość gość
czytajac to troche sie usmialam ,uwazam ze niesplukiwanie moczu to rzeczywiscie brzydki nawyk ale mycie wlosow szamponem familijnym to nie zbrodnia ,moj maz innego nie chce ,odnosnie pasty Colodent to od czsu do czasu kupuje bo jest lagodna a mam wrazliwe dziasla ,plyn do podlog Ajax - ladnie pachnie ,wedlin prawie nie kupuje .Jesli ktos chce zyc ekologicznie to prosze bardzo ale u nas sie nie da chyba ze gleboko w lesie

Gość Dentysta1978
Colodent to najlepsza pasta wybielająca na świecie... Chociaż ostatnio znika z pólek sklepowych. Wiecie gdzie jest jeszcze dostępna?

Gość gość
A u mnie w domu uzywamy wegety (czasami), szampony mamy różne (nawet czasami familijny), a po sikaniu nigdy w domu ni spłukuję szkoda wody, kąpię się raz w tygodniu i jest gites, jestem kobietą zadbaną

Gość gość
Blanx ma prawie ze taki sam sklad jak wszystkie pasty z drogerii, jest sls, fluor, parabeny - żadna ekologia.

Gość gość
ja tam nigdy nie się nie kapie i nie używam vegety :D

Gość gość
paste Colodent mozna kupic w Netto i sieci Dino ,u mnie w miescie

Gość gość
a kupę też autorka dzieli na lepszą i gorszą? Ta podtarta różowym papierem z brokatem jest bardziej elegancka?:D

Gość gość
no ja się tam z autorką zgodzę z tą vegetą bo to prawdziwe nieporozumienie - słone chemiczne cholerstwo... ale co do reszty nie ma się co tym przejmować mój mąz np. kiedy by nie trafił w tv na czterech pancernych albo Janosika zawsze ogląda, zna to na pamięć ale i tak ogląda bo jak ojciec tak ogląda to on tez tak musi... mówię mu wtedy żeby nie robił z siebie idioty takiego jak jeden ojciec