Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby jakas wasza koleżanka urodziła dziecko z alkoholowym syndromem płodu

Polecane posty

Gość gość

to jaki byłby wasz stosunek do niej? Gardziłybyście nią że piła w ciąży?

Gość gość
Nie wiem czy bym nią gardziła bo to za wielkie słowo . Ale moja znajoma urodziła dziecko z Fas ,kiedy była w ciąży widziałam ją może z 3 razy ale jak dzieciak się urodził to ona z mężem przeprowadziła się bardzo blisko i widywałam ją częściej i kiedy jej syn miał jakieś 6 mies spojrzałam na niego i powiedziałam On ma FAS widać ,chlałaś w ciąży i się przyznała ale dzieciak ma PFAS wg badań i nie ma żadnych zaburzeń neurologicznych ,dzisiaj ona nie pije a dziecko ma 8 lat jest zdrowe psychicznie i fizycznie jest spokojny chlopiec może za spokojny jak na ten wiek ,ma drobne problemy z koncentracją ,zawiesza sie czasami i ma buźkę inną ,ale dobrze że tak sie to skończyło .Ma też drugie dziec ko całkowicie zdrowe .

Gość gość
Egoistyczne babsko! Jak mozna pic w ciazy! To powinno byc karane

Gość gość
a ja jestem w ciazy i wlasnie pije sobie piwko wiem ze dziecku nic nie bedzie a to co mysla inni na ten temat mam gdzies

Gość gość
ja mam w******* czy żłopiecie ale potem wasze dzieci opóźnione albo agresywne będą płodzić dalej popaprańców i dodatku my zdrowi i normalni ludzie będziemy ich utrzymywać .

Gość gość
To można to rozpoznać po dziecku?Wiem,że może trochę naiwne pytanie,ale interesuję mnie ta kwestia.

Gość kakakakakakllakallakabdxik
mam koleżankę, której mama piła w ciąży. Ona wygląda jak dziecko z fas, ma taką typową twarz, jest niepodobna do rodziców, małe usta, dziwny nos, malutkie uszy, twarz wygląda jak rybia, oko-powieka jedna opadająca, 150 wzrostu,ona całe życie problemy z nauką, ledwo zawodówkę skonczyła, od nastoletniego okresu problem z alkoholem, podatna na nalogi. Ale bardzo miła dziewczyna, ma teraz 2 dzieci, meża zyskała dzięki charakterowi a nie wyglądowi. z kolei ma bardzo ładną siostrę, to był dla niej zawsze kompleks. *** nie wiem czy to jest fas czy nie. nalbo jej nikt nie diagnozował albo rodzina sie nie chwali.

Gość gość
ja mam koleżankę, która piła w ciąży... urodziła(nie wiem jakim cudem ) zdrowe dziecko.. myślałam, ze oprzytomniała, ale kiedyś siedzimy u niej, a ona z dzieckiem (wtedy 3 miesięcznym) przy cycku i drink za drinkiem :O ona sama nie widzi w tym nic złego, jak zwróciłam jej uwagę to odpowiedziała, cyt " wez wyluzuj" :O