Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój piesek będzie oglądałze mną pokaz fajerwerków w Sylwestra

Polecane posty

Gość gość

A wasze czworonogi też lubią oglądać sztuczne ognie? :) Ogólnie to śmieszą mnie akcje przeciwko odpalaniu pirotechniki w Sylwestra. Lepiej zróbcie akcje przeciwko DOSŁOWNEMU strzelaniu w Syrii i innych miejscach gdzie wrze - Tam się strzela do ludzi. Mam psa i kota i jakoś nigdy nie dygoczą w Sylwestra ze strachu, kotka rok temu miała wy**ebane i smacznie spała, a pies wyjadał pod stołem resztki z sylwestrowych dań... :) Oczywiście że nie popierałbym bezmyślnego strzelania przez cały rok, ale akurat na Sylwestra, raz do roku to wypada żeby było hucznie i kolorowo. Ważne tylko żeby trzymać się instrukcji i robić to z głową. POZDRAWIAM NORMALNYCH - UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ WAM ŻYCZĘ ! :)

Gość mamupela
My też mamy pieska, który nie jest wcale przerażony fajerwerkami :) Szczerze mówiąc, bardziej boi się odkurzacza niż sylwestrowych strzałów :) Raz do roku jak najbardziej powinno być to dozwolone, jeśli właściciele odpowiednio zadbają o swoje zwierzaki to żadna krzywda im się nie stanie.

Gość gość
Otyła Ewcia jak zwykle się mądrzy. Czy Ty napiszesz coś kiedyś z sensem?

Gość gość
głos normalności

Gość gość
nie mam juz psa i nie bedzie fajerwerków poprzedni rok był:( starch myslec co przyniesie nastepny

Gość gość
blondyna333, widać żeś jest blondyna :D Zanim coś napiszesz to polecam wikipedię :D pl.wikipedia.org/wiki/Sztuczne_ognie

Gość gość
MArta C, co takie zabawne? :D

Gość gość
Bez kitu te akcje na facebooku "nie strzelam w sylwestra" to niezły ŻAL w wykonaniu róznych eko-oszłomomów

Gość gość
buahaha najlepsze to są wpisy "oc***ałych" babek że ich pupilki już całe chodzą i walą pod siebie bo sylwestewr sie zbliża i się boją xD Taaa a mój owczarek codziennie zrywa kartkę w kalendarzu :D

Gość gość
podrzucam a co mi tam :D