Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlejjjjjn

niezamężne 30 latki

Polecane posty

Gość madlejjjjjn

są tu takie i jak się czujecie? ja mam 27 lat i nie mam żadnego faceta na oku, nic się nie zmienia bo obracam się w tym samym środowisku - jestem bardzo zajęta i nie wiem gdzie mogłabym kogoś nowego poznać, więc całekiem możliwe że za te 3 lata sytuacja będzie nic nie zmieniona... czy strasznie jest być samotną 30-latką, jak się do tego przygotować?

Gość gość
Wiesz to zalezy... jak jestes kreatywna interesujaca zadbana osoba to i bez meza nigdy nie bedziesz naprawde sama. Ale oczywiscie jak ktos nic soba nie przedstawia, poczucie wlasnej wartosci uzaleznia od faceta i liczy ze facet zorganizuje czas, to wiem, ze dla takich osob samotnosc jest straszna tragedia

Gość gość
nie no, tak źle ze mną nie jest.. nie jestem znudzona. Mam dużo zainteresowań którymi wypełniam czas, pracuję i się uczę - więc od rana do wieczora nie mogę czuć się samotna. Wracam do domu dopiero ok 21... myślę że po prostu mam pecha... i nie jestem na tyle głupia by gonić slepo za karierą nie dostrzegając, że za parę lat te wieczory będą mi wiele bardziej ciążyć niż teraz. chciałam obczaić ile samotnych 30 buszuje po kafeterii - czy to jest bardziej powszechne czy mniej powszechne i powinnam się już rzucać na "belekogo" ;) serio... zaczynam sie bac

Gość gość
a skad jestes?

Gość gość
Kraków ;) za dużo dziewczyn jak na 1 faceta tu ;)

Gość gość
w miiescie latwiej niz na wsi

Gość gość
no to tak czasamiwlasnie jest no to niesamowicie super pomysl taki jest wlasnie no ja mysle ze w ogole to sie tego nie stosuje a tp dlatego ze wlasnie to tak jest no ❤️ www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość a mi szkoda
spokojnie, naciesz się tym singlowaniem, ile wlezie;) ja się sporo umawiałam na randki internetowe; całkiem fajnie to wspominam - choć, na ogół to były mega wtopy, ale trochę fajnych ludzi też poznałam, trochę przygód i miło spędzonego czasu;) też się dość mocno bałam, że już belekto tylko mi pozostanie albo nawet i nie;) no, ale warto ten czas jak najfajniej wykorzystać :) jak już człowiek sparowany - to się trochę inaczej żyje :)

Unikanie garów, prania skarpetek i obciągu z połykiem odbije wam się czkawką. Nadejdzie bowiem straszny dzień kiedy uświadomicie sobie, że cycki już obwisły, macica skapcaniała, a zwisająca dupa ciąży jak kotwica Dareme wtedy wasze żale albowiem nawet pies z kulawą nogą nie zechce was z*******.

Gość ja mam 35 lat
bez slubu,wolny zwiazek od 18lat