Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezdecydowani faceci

Polecane posty

Gość gość

po co rozmawiac,psiac do siebie skoro nie chcecie sie widziec? kilka miesiecy pisalam z jednym, mialo dojsc do spotkania na zywo,a on teraz mowi,ze chce mnie poznac ale na spotkanie dla niego za wczesnie,paralizuje go strach. przeciez to sciema!

Gość gość
jesteś ewentualna, przykro mi

Gość gość
skoro jestem ewentualna to niech sie goni.....

Gość kafeteryjjka
ja jestem w podobnej sytuacji. byliśmy kiedyś razem, później kazde poszło w swoją stronę. Teraz odezwał się, po kilku latach. Spotkaliśmy się kilka razy, tak zwyczajnie. Ale nie zachowujemy się jak zwykli znajomi, parą też nie jesteśmy. Teraz już nie wiem o co mu chodzi. Czasu dla mnie nie ma. To po co chciał się spotkać? ja nadal go kocham i kochałam przez te lata, teraz cierpię jeszcze mocniej. Dziś nie spałam w nocy, myślałam o nim o tym wszystkim. Bardzo za nim tęsknię. A na sylwestra to gdzieś wyjechał, nawet mnie nie zapytał co robię. Nie wiem czego on chce, nie rozumiem tego. Wiem tylko, że jego ponowne pojawienie się sprawiło mi ból i znowu czuję to co kiedyś.

Gość gość
Racja bez obwachania nic z tego nie bedzie.

Gość gość
wiesz, niekoniecznie ściema, rozmawiając z tobą li tylko przez internet etc. ma pewnie spore wyobrażenie na twój temat, może boi się, że rzeczywistość obierze mu marzenia o tobie. Nie ukrywajmy, przez takie medium łatwiej jest wyrażać swoje wnętrze niż face to face. W realu na początku napewno będzie 'inaczej'. On pewnie tego nierozumie, i dla tego zwleka. Różni są ludzi. To pozytywna interpretacja dla ciebie. Dla pocieszenia napiszę, że nic nie trwa wiecznie, i wcześniej czy później pewnie zbierze się na odwagę. Negatywną pomijam. powodz.

Gość gość
i w ogole co to za tekst, ze spotkanie teraz to dla niego jeszcze za wczesnie!

Gość gość
powiedzialam mu,ze nie bede czekac na jego zdecydowanie kolejnych kilka miesiecy, po co tkwic w iluzji? czyz nie lepiej sie spotkac***przekonac?

Gość gość
Głupie krowy interesowne, bezinteresowna przyjaźń nie ma dla nich żadnej wartości, gorsze k***y od psa bo pies potrafi się przyjaźnić :D

Gość gość
a gdzie tu widzisz interesownosc? nie lubie tkwic w iluzji,nie wiem z kim rozmawiam tyle czasu, to normalne,ze chce sie spotkac.

Gość gość
2013-12-30 17:43:25 dodam jeszcze, że nikt do niczego cie nie zmusza. i zawsze MASZ WYBÓR. 🖐️

Gość gość
A moze wyslij mu fotke w bikini?

Gość gość
mam wybor, czekalam dosyc, skoro mnie zwodzi to niech idzie w p.i.z.d.u.

Gość gość
więc w czym problem?? :D

Gość gość
w tym,ze to boli, narobil mi nadziei na spotkanie,a potem wyjechal z tekstem,ze boi sie,ze za wczesnie. tchorz.

Gość gość
faceci to tchorze. i swinie.

Gość gość
z pewnoscia brzydszy niz na fotkach i zakompleksiony