Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet powiedzial mi ze

Polecane posty

Gość gość

to co mi w nerwach przykrego powiedział, to się nie liczy!:( Wybaczyłybyście?

Gość gość
a po co ci taki nerwus, który co kilka dni będzie ci sprawiał swoim p********iem przykrość? nie wiem, co c***owiedział, ale ja chama i niepohamowanego prostaka bym nie chciała.

Gość gość
To się mam rozumieć że w nerwach to już może ci od curfuf nawsadzać .

Gość gość
fikuśna, sekunda ! a dla czego się zdenerwował?

jeżeli facet Cię wyzywa od najgorszych czy ubliża, to nieważne czy jest zdenerwowany, pijany - po prostu wychodzi jego prawdziwa natura i to, że Cię nei szanuje.

Gość gość
prosiłam, aby zostawił mnie w spokoju, że mam go dosyć. Wiem, ze to brak szacunku, ale to uczucie jednak się jeszcze tli:(

Gość gość
no ale co c***owiedzial??

Gość gość
fikuśna bez nadinterpretacji, kto napisał o wyzwiskach?

Gość gość
że mam cellulit, jak k***a nie mam. Przyznal, że chciał mi tylko dopiec i ze pewnej babie nie dorastam do pięt. :(Skończyłam z nim

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu jeżeli facet Cię wyzywa od najgorszych czy ubliża, to nieważne czy jest zdenerwowany, pijany - po prostu wychodzi jego prawdziwa natura i to, że Cię nei szanuje. x A ty nawet w poważnych tematach idioto musisz błaznować swoim "nei"??? Wyjdź czasem na dwór, może mózg ci się przewietrzy i dasz żyć normalnym na kafeterii.

Gość gość
za ten celulit to bym go kopnela w duupe!

Gość gość
fiku-co cię tak bawi? nie byłoby c**przykro, gdybyś wiedziała,że to nieprawda? po cholerę pytasz kobieto, jak tylko czyhasz aby się pośmiać! daruj sobie złote porady!:P

Gość gość
yyyy mi nie byłoby przykro jeżeli wiedziałabym, że to nieprawda. raczej by mnie rozbawił waleniem bredniami na oślep żeby tylko mnie zranić :)

Nie byłoby mi przykro, gdyż jest to tak absurdalna rzecz, że bym to wyśmiała. Facet chociaż jest szczery, chciał Ci dopiec, mnie to nie rusza, nie uwłacza mojej godności, co innego gdyby facet na każdym kroku mnie krytykował, ale jeśli raz sie wkurzył i w swej bezsilności tak dokuczył, to pozwól mu się przeprosić :)

Gość gość
hhahaha, ktoś uwierzy, że jakiś facet widział fiku miku nagą hahahah Fik Mik to prawda, że jesteś gejem?

Gość gość
dobra, no a to, że nie dorastam rozwódce z dorosłym synem do pięt? ja nie mam przeszłości, uważają moje kol.,ze ja jestem lepsza pod każdym względem. jednak myślę, że on się w niej dalej buja :(

porównywanie do innej to inna bajka, bo świadczy o tym, że jednak myśli o tej drugiej i prawdopodobnie cos do niej czuje, może tylko sentyment, może pożądanie, źle to wróży

Gość gość
jak to tak mozna zupelnie nie wiem ni no to fajowo tak zawsze jest no wlasnie nie no tak 👄 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k