Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przeprosić kobietę

Polecane posty

Gość gość

Poznałem super kobietę. Inteligentna, ambitna. Ale oboje jesteśmy po nie udanych związkach i żadne z nas nie chciało się w coś nowego angażować. Ustaliliśmy, że będziemy uprawiać sex bez emocji (miał być tylko raz, nie wyszło). zabrałem ją, żeby poznała moich rodziców. Usłyszała kiedy rozmawiałem z moją mają, że traktuje ją jak przyjaciółkę i nic więcej, moja mama upierala się dalej, że jestem szczęśliwszy niż kiedykolwiek (tak było), ale ja dalej szedłem w zaparte. Wróciła do domu po ty nie rozmawiała ze mną, nie odbierała telefonów. Kiedy się spotkaliśmy powiedziała, że nienawidzi mnie bo chciałem ją tyko przylecieć (mimo iż rozmawiałem z nią na takie tematy jak nigdy z nikim). Nie odbiera telefonów. Drogie Panie pomóżcie co ja mam zrobić, żeby wróciła do, mnie nie jako przyjaciółka, a dziewczyna ?

Gość Kasia44
Mądra kobieta.Sparzyła się raz, teraz na zimne woli dmuchać.Nie dziwi mnie ze nie chce mieć z tobą nic wspólnego.Sama bym postąpiła podobnie gdyby usłyszała to co Ona.Trudno będzie przeprosić Panią ambitną i na poziomie.Faktycznie poszukaj sobie "przyjaciólki".

Gość gość
Tylko ja powiedziałem tak, żeby rodzina dała mi spokój. Ona sama zaproponowała ten układ. Nie dała mi żadnego znaku, a przynajmniej ja nie zauważyłem.

Gość gość
Na początku owszem myślałem tylko o sex, a teraz. Jak tylko coś mi się przytrafi to mam, ochotę jej to powiedzieć. Mam ochotę usłyszeć ją, zobaczyć jej uśmiech. Ona jak przeklina mruga oczami. Jak ktoś przeklina to wyobrażam sobie jak ona mruga.

Gość gość
Próbowałem wszystkiego. Dzwoniłem, pisałem, stałem pod jej mieszkaniem. Wiem że będzie ciężko, -jest strasznie uparta.

Gość gość
jestes na dobrej drodze, jesli nadal befziesz robil to wszystko co do tej pory ale wytrwale, to jestem pewna, ze sie uda, Moze jersli jeszcze przez 2 tyg. nie odbierze od ciebie telefonu, to zrob sobie (i jej ) przerwe, na kolejne ok. 2 tyg, nie dzwon, nie pisz, nie dawaj znaku zycia, ale ....tylko po to by za ok 2 tyg. znow sprobowac, zrob moze tez nieagresywnie cos co ja mile zaskoczy, ale delikatnie, nie jakies tam extra fajerwerki.A potem powiedz, jej prawde, ze ja kochasz, ze chcesz byc z nia blisko w kazdym tego slowa znaczeniu.

Gość gość
Wysłałem jej kwiaty, zostawiłem prezent pod drzwiami. Naprawdę nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
nie rob jej prezentow, tylko pokaz ze cie to przejmuje i pokaz, ze sie starasz, ona to dostrzeze i doceni twoje starania. Nie chodzi tu o prezenty, naprawde.

Gość gość
Co ja, mam jeszcze robić. Dzwonię, pisze. Ostatnio spędziłem noc u niej pod drzwiami-nie otworzyła chociaż była w domu i widziała, że jestem. Słyszałem jej płacz.

Gość gość
no chyba przesadzasz, nieco przesadnie okazujesz to, Nie az tak inwazyjnie ja przepraszaj, bo sie przestraszy jeszce bardziej. Troche wiecej delikatnosci i wyczucia. kobiety nie lubia takiego MOCNEGO okazywania skruchy. Co masz jeszce zrobic, Rob to samo , ale nie az tak inwazyjnie, troche delikatnosci i wez troche na wstrzymanie, daj jej oddech, bo ci ucieknie zanim ja bedziesz w obole mial!!. Bo poki co chyba okazujesz panike i desperacje a to ja jeszcze nbardziej denerwuje w tej sytuacji, a ty nie osoiagniesz takimi metodami tego co chcesz jej okazac, czyli poprostu przeprosic*****kazac, ze ci bardzo na niej zalezy. NIE TAK INWAZYJNIE.

Gość Inmen
Czytaj powoli i spokojnie przeprosiny czasem nie działają tak jak powinny i jest jeszcze gorzej.. Napisze ci ze powinieneś (bez obrazy) myśleć głowa a nie przyrodzeniem bo po nie udanych związkach kobiety często trzymają następnego faceta na dystans ale jeśli ona widzi czuje ze dobrze wam ze sobą to zaczyna intensywniej podchodzić do samego słowa facet.. Moim skromnym zdaniem powinieneś poczekać na jej ********Choć nie zawsze kobieta zdobywa się w sobie żeby ten ruch zainicjować.. pomyśl.. Napisałeś że dogadywałeś się z nią jak z nikim innym więc wiesz co by chciała żebyś zrobił aby ją przeprosić..

Gość gość
To skoro nic nie dziala, musisz dac jej troche spokoju, nie zameczaj jej soba, ale moze wyjslij jej list, ale nie jakies tam trele morele, na rozowym papierze, tylko konkretne pol stroiny na temat tego, ze chcesz (nie, ze chcialbyc tylko, ze chcesz) spotkac sie z nia, prosisz ja o spotkanie, o rozmowe, Napisz to konkretnymi slowami, ale takimi, zeby wiedziala, ze nie miotasz sie, a raczej , ze WIESZ co robisz, i wiesz dlaczego to robisz. Czyli Spotkaj sie ze mna, Chce porozmawiac, (bez zadnych tekstow: to nie tak jak myslisz, daj nam szanse zachowalem sie jak d**ek). Najpierw musisz ja przekonac , zeby chciala z Toba porozmawiac, Chodzui przeciez o to, ze jest zla o to, ze dawlaes jej mylne sygnaly, ze Ci nei zalezy, wiec pewnie jestes nie meski, chwijny i td. Pokaz jej , ze jestes meskim konkretnym facetem.. A Wzdaje mi sie,ye ona chce, i musisy poproacowac nad swoim wzczuciem i taktem, bo chyba tutaj zawaliles i przey to mozesz zawalac w przyszlosci. Mam nadzieje, ze sie uda, trzymam kciuki, ale bez prezentow , bo to nie tak ma byc.

Gość gość
gość Tylko ja powiedziałem tak, żeby rodzina dała mi spokój. Ona sama zaproponowała ten układ. Nie dała mi żadnego znaku, a przynajmniej ja nie zauważyłem. No wlasnie, to dlacyego NAM to mowisz, a nie jej. Jek to samo powiedz