Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jillou

Szaleję na punkcie mężczyzn 40 plus

Polecane posty

Gość jillou

Mam 20 lat, a uwielbiam starszych, zadbanych mężczyzn! Jedynie ich uważam za atrakcyjnych. Jak patrzę na młodszych mężczyzn, to Ci eleganccy owszem, są nieźli, ale jednak sporo im brakuje do tych dojrzałych facetów. Nie wspominając o tym, że niektórzy są dojrzali i mają świetny, wyrobiony już charakter. Jak na razie najstarszy, jakiego znam, ma 36 lat i się przyjaźnimy. P.S Dla złośliwców - nie chodzi mi o ich forsę, do cholery!! Ostatnio oglądałam zdjęcia Frąckowiak (którą nawiasem mówiąc lubię) i bardzo spodobał mi się mężczyzna stojący po jej prawej na tym zdjęciu. Chyba bym mu nie dała spokoju całą noc ;). .bi.gazeta.pl/im/db/26/d7/z14100187Q.jpg.

Gość gość
to zboczenie ma jakąś nazwę ale nie pamiętam jaką

Gość gość
bez ojca wychowana i oto skutki

Gość gość
Gerontofilia .

Gość gość
molestowana przez ojca???

Gość jillou
to nie jest żadne zboczenie. A to, że facetom bardziej podobają się młodsze, to już ma być normalne? ;) a właśnie. Obie te rzekome "przypadłości" są normalne.

Gość jillou
Z ojcem się wychowałam. Wciąż obecnym. Mam z nim dobry kontakt, lepszy niż z mamą. Swoją drogą ciekawe, kim jest ten gość, ale pewnie jakąś szychą

Gość gość
opisz swego ojca i jego stosunek do matki i ciebie............

Gość gość
Nie szalej.Z takiego już się nic na dłuższą metę nie wykrzesze...

Gość jillou
Raczej stosunek matki do ojca - ciągle się na niego wydziera. Jak i na każdego w tym domu:) Nie molestował mnie ojciec ni nikt inny... miałam 2 facetów w moim wieku i nie chcę więcej. Ani inteligentnych rozmów, ani pociągu seksualnego nie czulam do nich specjalnego (a jeden był serio przystojny) no nic. Z kolegów też żaden mi się nie podoba, nie mówiąc już o chęc**pójścia do łóżka. Za to jak spotkam na ulicy czasami zadbanego faceta tuż przed 40, po 40 - czasem mam ochotę się na niego rzucić. Definitywnie to oni mi się podobają.

Gość jillou
I co z tego. Ale mogłabym przeżyć coś świetnego. Poza tym, człowiek to nie jest zabawka, którą się wyrzuca, jeśli się zużyje. Jeżeli serio bym się zakochała - to zostałabym z nim. Ale nie snuję takich planów. I tak nie mam gdzie poznać takich gośc****oza tym nie oszukujmy się, że wielu chciałoby tak młodej dziewczyny głównie dla jej ciała etc.. I nie chciałoby stwarzać związku na dłuższą metę :/.

Gość jillou
Co do zdjęcia - to facet stojący po jej prawej, ale jeżeli chodzi o zdjęcie, nie o real!!! Czyli ten w ciemnym garniturze!! :D

Gość gość
ja też takich lubię

Gość gość
Ja mam 25 lat i mam Cię w d***e ******aj się z kim chcesz :)

Gość gość
toc to pedofilia by była haha

Gość jillou
jaka pedofilia! :)

Gość gość
Z kim tu chcesz dyskutować o swoich upodobaniach dziewczynko? Leć popuść szpary jakiemuś dziadkowi i będzie git a nie tu pieruolisz :-0

Gość jillou
Z nikim. Po prostu napisałam wątek. I nie pisz tak, jakbym była jakąś d****** debilu.

Gość gość
A ch*j mnie to obchodzi czyś dzifka czyś nie, zresztą pisze adekwatnie do Twojego tematu więc zabieraj swą d**e stąd i z*********j w podskokach ciągnąć zwiotczałego siura panu z domu spokojnej starości :-0

Gość jillou
Za to Ty do pięt nie dorastasz dojrzałością i na stówkę wyglądem temu rzekomemu 'dziadowi z domu starości'.

Gość gość
Ty lepiej zajmij się sobą i rozwijaniem swojego umysłu bo d**ą nic nie zdziałasz dziewczynko. Idź spać i nie zaśmiecaj forum .

Gość jilllou
Jak zwykle musi się znaleźć jakiś tępak, który zakazuje Ci mówić o swoich upodobaniach, bo to oznacza twoją rzekomą pustość i to, że myślę tylko o nadstawianiu d**y. A sami faceci wrzucają zdjęcia lasek i się nimi zachwycają wszędzie. Wy wrzucacie zdjęcia, ja piszę, i ch*j wam wszystkim do tego!!! Jak się nie podoba, to wypieprzaj z tego wątku.

Gość anna aaaaaaaaaaa
ja miałam tak samo, tyle ze ja lubiłam takich 30 letnich gdy miałam 18 lat to sorry ale rowiesnicy byli aseksualni, a ja po prostu lubie wysokich mężczyzn z szeroką klatą, którzy mają już poukładane w glowie, a nie jakiś niedojrzałych koniobijcow, gadających jedynie o samochodach i filmach poza tym pamiętajcie, ze mezczyna dojrzewa emocjonalnie te kilka lat później w wieku 20 lat zwiazalam się z 31-letnim meżczyzną, teraz mam 25 i dalej jesteśmy razem dodam, ze ojcem mam swietny kontakt, lepszy niż mamą, ta zas jest krzykliwa i nerwowa, ojciec spokojniejszy i mądrzejszy, rodzina pełna, dwóch starszych braci, nikt mnie nie molestwał

Gość jillou
No widzisz :) i dalej ze sobą jesteście, świetnie!

Gość gość
No i fajnie, widocznie cie podoba dojrzałość. Zgadzam się, bardzo atrakcyjna.

Gość jillou
:) powiem Wam, że mnie świat celebrytów etc nie interesuje, trochę stratą czasu jest dla mnie to, ale jeżeli chodzi o modelki, to akurat Frąckowiak jest takim wyjątkiem.

Gość prawdziwa ja a co tam
ja też wolę starszych niż 20 latków. kiedyś myślałam że najlepsi są 30 ale sama się sobie dziwię że niektórzy 40 latkowie wyglądają jeszcze bardziej męsko od tych 30-letnich

Gość gość
ja też kocham mężczyzn starszych od siebie o 10 lat ..\ oczywiście najważniejsze jest to co ma w głowie ...... ale jakoś tacy mają więcej w głowie niż rówieśnicy ...

Gość jillou
31.12.13 dokładnie! 30 latkowie wyglądają często jeszcze jak tacy 25 latkowie.. ale 40.. już inaczej. Chyba nas zmarszczki kochana kręcą, haha :-)