Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NARZECZONY SIKA PRZY JEGO SIOSTRZE

Polecane posty

Gość gość

Kochane chciałabym opowiedzieć Wam coś, co mi się ostatnio przydarzyło, i zapytać co otym sądzicie...Tak na wstępie mój ukochany ma 27lata i za 8miesięcy bierzemy ślub. Otóż kiedy szykowalismy się razem z narzeczonym w jego domu do wyjścia, nagle do łazienki weszła jego 20-letnia siostra (drzwi były otwarte więc nic w tym dziwnego). Mój narzeczony powiedział nagle w żartach czy chcemy mu obydwie pomóc w się wysikać, jeśli nie, to mamy opuścić łazienkę bo mu się bardzo chce:-) więc ja wyszłam pierwsza, myślalam że za mną wyjdzie jego siostra, ale nie....została, a on załatwił się przy niej, poczułam się trochę urażona.... Powiem wam że doświadczyłam tego kilka razy, że on nie wstydzi się sikać przy niej, a przy mnie tak. Niedługo będziemy małżeństwem, po ślubie będziemy mieszkać u niego i jak ja mam tolerować sytuację że narzeczony sika przy siostrze, a mnie wyprasza z łazienki To jest dla mnie dziwne, bo bardzo często się kochamy i nawet razem kąpiemy, nie wstydzimy się swojej nagości....co otym sądzicie???

Gość gość
ile lat ma siostra?

Gość gość
dziwnie.

Gość gość
wychowal sie z nia i moze mu rybka sikac przy niej

Gość gość
to fakt ogólnie rodzina mojego narzeczonego jest ze sobą bardzo zrzyta i naprawdę mają niewiele tematów tabu, ale szczeże powiedziawszy mnie przeszkadza to, że mój lada chwila mąż odprawia sobie toalety z siostrą

Gość gość
tylko głupia sytuacja wyszła, bo ty opuściłaś łazienkę a jego siostra nie, i tyle. To jest rodzeństwo i znają się 'od podszewki', nie wiem co w tym dziwnego. Jestem przekonany, że nie spoglądała na jego siusiaka :P, a tak na prawdę to nie wiem czemu robisz z takiej błachostki aferę i czujesz się poniżona? zwykła codzienna sytuacja jakich wiele 🖐️

Gość gość
Zapewne nie miala ona najmniejszej ochoty patrzec na jego sprzet. :) Zajela sie swoja "toaleta" a on sie odlal:)