Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morrigna

Co sądzicie o ideologii Gender

Polecane posty

Gość gość
kolejny wymysl wspolczesnego zidiocialego swiata

Gość barcelona barcelona
Nie jestem praktykującą katoliczką ani zagorzałą feministką,ale wiem jedno-ludziom się w dooopie popiełdoliło!!!

Gość gość
Ja też oglądałam. Tylko w Polsce traci się czas na gadanie o takich pierdołach. I dorabia się ideologię tam gdzie jej nie ma. Feministki próbują z tego zrobić swoją kampanię a koścół znalazł kolejny temat do podniety. Prawda jest taka. Faceci w dzisiejszych czasach więcej sprzątają a kobiety częściej pracują i robią karierę. Takie czasy. Mało który młody człowiek w tradycyjny sposób pojmuje role narzucane przez wieki przez kościół i mężczyzn. I tego już nic nie zmieni. Ale nie ma tragedii i nie ma co panikować.

Gość gość
polski kościół jest żałosny :-( nie mówiąc już o politykach aż ciężko się to ogląda

Gość gość
to jest odwracanie uwagi od tego, co istotne a tego lewaka lisa pseudodziennikarza nie trawie wiec nie ogladam

Gość gość
Sądzę, ze tonący (Kościół) brzytwy się chwyta :) Ale to już równia pochyła jest ...

Gość gość
Mnie śmieszy to że lis niby taki lewacki ale ale stara się być też prawy i porządny :-) śmieszyła mnie jego rozmowa o aborcji. Jak się dopytywał jaka jest różnica między zabiciem 6 tygodniowego zarodka a małej Madzi :-( Żałosna dyskusja pod publikę. W Polsce nigdy nie będzie lepiej dopóki będziemy spędzać tyle czasu gadając cały czas o tym samym (a sumie o niczym),

Gość gość1199
Mnie śmieszy to że lis niby taki lewacki ale ale stara się być też prawy i porządny :-) śmieszyła mnie jego rozmowa o aborcji. Jak się dopytywał jaka jest różnica między zabiciem 6 tygodniowego zarodka a małej Madzi :-( Żałosna dyskusja pod publikę. W Polsce nigdy nie będzie lepiej dopóki będziemy spędzać tyle czasu gadając cały czas o tym samym (a sumie o niczym),