Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce

Polecane posty

Gość gość
a mi nie jest jej szkoda :) bo jest glupia :) w kolko jedno i to samo pisze. Jej ulubionymi obiektami to wyrzucania zlosci to mlode, ladne kobiety albo faceci.Osobiscie nie znam zadnej kobiety od 20-60 ktorej NIKT nie chce. Nie ma takich ludzi na swiecie bo to jest po prostu niemozliwe. No chyba, ze Asterka smierdzi jak ryba :-Oze jest glupia i brzydka to wiemy ale jest miliony glupich, starych brzydkich i jakos kogos maja :)

Gość gość
Kazdy predzej czy pozniej kogos ma :) tylko nie Asterka :) nie miala 5 lat temu ani 10 ani 20 lat temu :) mmmhhhh....:) dziwne nie? Albo jest brzydka jak kaszanka, albo smierdzi albo ma z****** charakter. Bo to jest niemozliwe aby kobieta cale zycie byla sama i kazdy facet ja porzucal :)wiec musi byc z nia ostro cos nie tak :)

Gość gość
nie piszcie tak. przecież ma dziecko, to musiala mieć jakiegoś faceta :-)

Gość gość
przeciez sama pisala, ze z ojcem dziecka tylko wieczorami w domu sie spotykala :) podobno najdluzszy zwiazek jej to 7 m a ostatnio pisze ze 1,5 roku :) klamie na kazdym kroku :) a z dzieckiem wpadla i podly tatus dziecka chcial aby ona wyskrobala dzieciaka. A wiec miala tylko romansy i kazdy predzej czy pozniej kopnal ja w d**e :) a gadka "jak moze taka fajna kobieta jak ty byc sama" to kazdy prawi, zeby nie wyjsc na ostatniego chama i zeby baba sie nie zalamala. Dzwine, ze baba 44 lata nigdy nie miala porzadnego zwiazku.

Gość gość
No cóż , moj 25 latek nie tylko chciał sypiac ale i żyć ze mną . I było to niezle ciacho wcale nie potrzebujące mamusi . No tak juz jest ze radość i pasja życia jak bije z kobiety to faceci sie garna jak pszczoły do miodu niezależne od wieku kobiety.

Gość gość
niestety ale taka jest prawda :) sama z siebie robi stara i przezroczysta babe :) na wlasne zyczenie :) nie znam zadnej kobiety ktora nie interesowal sie nikt cale zycie. :) tylko Asterka nasza matka Teresa :)

Gość gość
45 latko - on przeciez zyl z toba przez 2 lata, ale pewnie ci się znudzil , bo taka już jesteś ze skaczesz z kwiatka na kwiatek bo masz to "coś" i faceci lgna do ciebie jak ule do pszczoły, no nic, baw się dalej ludzkimi uczuciami jak lubisz.. zal mi tego chłopaka, ale mam nadzieje ze znajdzie normalna kochajaca madra dziewczyne w swoim wieku ;-)

Gość gość
A ja znam 2 -40 letnie dziewice.I są nimi nie dlatego, że chcą.Gościu męczysz mnie z tą Asterką. To twój jedyny argument?Choćbym chciała udowodnić, że nią nie jestem to sorry jak mam to zrobić???????Wierz sobie w to co chcesz.A z tym 1,5 roku chodziło mi o znajomośc z 1 facetem.& miesięcy z nim sypaiałam.Ale co ja się tollowi tłumaczę.

Gość gość
40 w********ay to ja twój troll w 7 odsłonie, wszyscy jesteśmy tym samym trollem aha.BO na kafe są dwie osoby tylko ty i ja

Gość gość
Tez 25 latkowi tego życzę z calego serca.Uczuciami sie nie bawie , po prostu nie sądziłam ze to zajdzie tak daleko. Nie planuje związku , byłam żona 20 lat

Gość gość
A ja jestem duch święty i wiem, że gość , któy mnie obraża nie jest tym innym.Tym bardziej, że robi TO W DOKŁADNIE TEN SAM SPOSÓB.

Gość gość
ona j******a jest nie wato na nią nawet pomyj wylewać, bo tak głupia.Ale bawi mnie jej psychoza, ty , ja ona k***a wszyscy tym samym trolem jesteśmy.Wyobraź sobie taką tłustą świnię zatyraną, z resztką trwałej, spoconą, bez zębów z jakieś wiochy.Raz Dostojewskiego przeczytała, to jest inteligentna.lepiej? lepiej.Marzy o bolcu w c***e sama napisała ,że wibrator jej nie wystarcza .A może co najwyżej stylisko od łopaty użyć.Damy jej snickersa...Ja mam niej nieustaną bekę, jak powtarza to samo jak zadartą mantrę<<<<

Gość gość
tylko w spódnicy ? :P

Gość gość
TO JEST TEN SAM TROLL.A i jeszcze drobny szczegół -Asterka nie ma matki i 15 letniego syna.Poczytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
dziewica nikt nie zostaje bo chce hahaaaaa :D wiekszej bzdury nie slyszalam :D znam 2 dziewice od ponad 20 lat i trzecia moja 40-letnia kuzynke. Prawda jest taka, ze ich po prostu nikt nie chce a innym wmawiaja, ze chca byc dziewicami i im sie nikt nigdy nie podobal:D :D :D klamczucho z****** :D Trolem jestes internetowym. Jakbys miala prace, syna i chora matke to bys nie miala czasu na trolowanie i p********ie od rana do wieczora na forach a ty to robisz juz od ladnych paru lat Asterko :)

Gość gość
Wyobraź sobie taką tłustą świnię zatyraną, z resztką trwałej, spoconą, bez zębów z jakieś wiochy.Piszesz o sobie?

Gość gość
Poczytaj ze zrozumieniem.- haha odezwala sie ta co ze zrozumieniem czytac potrafi :D juz nie moge :D zaklamana trolica. Gowno umiesz. Tylko klepac morda na prawo i lewo.

Gość gość
A ja znam 2 -40 letnie dziewice.I są nimi nie dlatego, że chcą.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxTe troll - czytanie ze zrozumieniem leży....

Gość gość
Kiedy trollu masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu.I stylistykę jak po podstawówce.A argumenty rodem z magla.Chamstwo i prymitywizm wielkiej paniusi z Warszawki, albo innej metropolii.

Gość gość
tak tak. Te twoje dziewice tak samo wibratorkami sie bawia jak i ty bo im nic innego nie zostalo. I marza o prawdziwym facecie z krwi i kosci tak jak i ty. i taka jest prawda. wciskaj kit mamusi albo synkowi obrzydliwa babo.

Gość gość
Jaka kulturalna dyskusja...Argumentów chamie brakuje?Chamie bo inaczej nazwać cię nie można.

Gość gość
gowno mnie to obchodzi za kogo ty mnie masz bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie wypisuje od lat w internecie jaka jestem nieszczesliwa i nie robie z siebie posmiewiska. Zanim bedziesz innym cokolwiek wytykac to popatrz na siebie. gruba, glupia, roznosi zapalenie watroby po swiecie, zali sie bo inne sa mlodsze i ladniejsze itp itd. Kim ty jestes?Zerem ! Taka jak ty to omijac z daleka bo choroby sie facet przy tobie nabawic tylko moze. Trzeba byc niezlym imbecylem zeby pisac od lat w kolko jedno i to samo. Twoje zycie sie nigdy nie zmieni bo ty sie nie zmieniasz i uwierz mi facetowi nie masz nic a nic do zaoferowania !nIKT SIE Z TAKIM GOWNEM UZERAC NIE BEDZIE

Gość gość
http://www.polskieradio.pl/80/1007/Artykul/562047,Baba-z-PGRu-%E2%80%93-Urszula-ZoltowskaTomaszewska a 40 wygląda tak.NIe. kupo g***a piszę o Tobie na podstawie tego jak się opisałaś:) ) do tej zjełczałej 40 to jest)Widzę ,że opis w 10.Ty mnie możesz co najwyżej sznurówki w adidasach wypastować chodząca kupo smalcu bez zębów:)

Gość gość
ty jestes kulturalna :D buhahaaaaaa :D leze i kwicze :D 🖐️ gwono mnie to obchodzi za kogo ty mnie masz. Ty masz problem a nie ja. Ludziom tylko d**y trujesz. Jestes brzydka i sie z tym pogodz bo z wiekiem bedzie tylko gorzej a nie lepiej. leniwa krowa :-Ojestem pewna ze nie pracujesz. Gowno masz a nie syna i chora matke :-O jestes stara, oblesna, tlusta baba ktorej nikt kijem nie tknie.I mozesz jeszcze miliony tematow zakladac.

Gość gość
idz i wylecz najpierw swoja watrobe oraz chorobliwa nadwage oraz szybko do psychiatry !!!!!!! bo dla faceta jestes tylko zguba a nie szczesciem :-O:-O:-O

Gość gość
jakby ona wygladala jak ta kobieta z linku to by bylo jeszcze dobrze bo sie ta Pani usmiecha. ale zaraz krowisko napisze, ze ona tez sie usmiecha :-O ta:-O juz to widze :-O zaraz przyciagnie swoja wyimaginowana przyjaciolke Anke albo zwiedla rute to znaczy bedzie pisac pod innym nikiem :-O :-O:-O chora psycholka :-O pewnie z jakiegos wariatkowa od lat nadajesz :-O

Gość zwiędła ruta
wypraszam sobie, nie jestem zadnym tworem wyobraxni.

Gość gość
40 a umiesz klaskać c**ą , to cię wezmę?:P

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Czterdziecha co ma pecha A ja znam 2 -40 letnie dziewice.I są nimi nie dlatego, że chcą. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Te troll - czytanie ze zrozumieniem leży.... xx czytanie ze zrozumieniem u ciebie lezy tepa oslico :-O bo gdybys ty ze zrozumieniem czytala to byc po przeczytaniu wypowiedzi na wyborczej nie zakladala tego samego tematu tutaj :-O po drugie kretynko, ty pisalas, ze znasz dwie 40 letnie dziewica ktore sa nimi bo chca a ja tobie odpowiedzialam, ze zadna kobieta nie chce byc dziewica i ze tylko tak mowia. Sama znam baby kolo 40 tki i one napewno szczesliwe nie sa i tak samo marza o fujarze z krwi i kosci jak ty :D tylko ich po prostu nikt nie chce jakbys sie na chama facetom do wyra nie pchala to tez dziewica bys byla. po za tym KAZDY co powiedzial na pozegnanie, ze wstyd mu sie z toba pokazac przed ludzmi i nie jestes dosc dobra, dosc ladna itd. Wiec k***a po co zakladasz w kolko ten jeden i ten sam temat ????JESTES PASZTETEM I NIKT CIE NIE CHCE!I NIGDY TO SIE NIE ZMIENI!

Gość zwiędła ruta
ale dlaczego nie masz takiego zdania o tym, który tak właśnie powiedział?