Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce

Polecane posty

Gość Troll Psychopierd
Amika :-O nie narazaj sie bo zaraz oberwiesz za swoje od niej :-O i to bedzie znowu moja wina :-O a co do wczoraj to powiem tyle, ze sie strasznie w........................tyle osob milych tutaj pisze (nie mowie o sobie) a ona tylko na wszystkich pluje :-O nie moge na to patrzec:-O:-O:-O

Gość Troll Psychopierd
i tylko nie mow, ze ta dieta schudlas bo cie zabije myslami :-O jak smiesz schudnac i sie chwalic :-O

Gość gość
Amika indianskielato@wp.pl

Gość Troll Psychopierd
ona cie zabije :-O

Gość Troll Psychopierd
Amika, Ty jestes "indianskie lato" z tego tematu ??? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5836149&start=60 przeciez *40co ma pecha* tam dowala sie do autora a on do niej nie pisze tylko do ciebie :-O oj narazasz sie :-Ojeszcze jej diete chcesz przeslac :-O

Gość Troll zapomniałem jaką ksywę
miałem :P . Indiańskielato Będziesz starszą laską , to się też będziesz jarać.Umiejętność pisania i sympatia bijąca z tekstów tego faceta wyróżnia go z grona rówieśników.Którym się nie chce.Którzy nie potrafią napisać zdania z sensem, a na baby w swoim wieku warczą.... . A kto jak nie ona? . http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5839314 Temat czterdziestki starczy skopiować

Gość gość
tak trollu jestem indianskimlatem z tego wątku.Przyznaję.Bo obawiałam się, że zrobisz z tego nowego wątku jatkę i przeniesiesz swoją mamrotaninę nawet tam. Widzę cię na większośći wątków - tego "kootasa" i "roochanie" jakże charakterystyczne.Nawet w wątku o cesarkach nie odpusciłeś. Jednym słowem jak ktoś napisał - ŻYJESZ TROLLOWANIEM.

Gość Czterdziecha co ma pecha
Trollu ty mnie kochasz.Wiem ,że tak oczytane i inteligentne kobiety jak ja drażnią plebs.Jestem ponad.Tak sensytywna , inteligentna osoba jak ja nie zniża się do poziomu plebsu.

Gość cZTERDZIECHA CO MA PECHA
tak trollu jestem indianskimlatem z tego wątku.Przyznaję.Bo obawiałam się, że zrobisz z tego nowego wątku jatkę i przeniesiesz swoją mamrotaninę nawet tam. Widzę cię na większośći wątków - tego "kootasa" i "roochanie" jakże charakterystyczne.Nawet w wątku o cesarkach nie odpusciłeś. Jednym słowem jak ktoś napisał - ŻYJESZ TROLLOWANIEM. tO BYŁ MÓJ TEKST. tEN O OCZYTANIU NIE....

Gość Troll Psychopierd
ty a po c***j mi cesarki :D p********ilo cie???.d nie mam zamiaru miec dzieci a cesarki mnie tyle interesuja co snieg z przed 20 lat :D Amika a wiec TY jestes 40cha co ma pecha, Asterka i Indnianskielato :D:D:D:D:D:D leze i kwicze :D sama do siebie piszesz :D:D:D facet ma cie w doopie a ty walisz do niego jako indianskielato :D no niezla manipulantka z ciebie :D troluu ty :D dla twojej informacji : pisze tylko tutaj :D 🖐️

Gość AmikaZZ
Nie nie jestem , autorka mi tego meila podała jako kontaktowy. Ja sie nigdzie juz prawie nie udzielam na forum po nauczce jaka miałam wcześniej. Czasem coś napisze to tu to tam.

Gość Troll Psychopierd
PSYCHOPIERDY czyli jak być szczęśliwą po czterdziestce :D huhuuhhhhhhuuuuu :D nowy temacik :D juz lece :D

oczywiście , że cesarki mieć nie będziesz.ale każdy temat jest dobry by dopp....

Chyba czegoś nie rozumiem. Mi się zdawało, że 40 to Indiańskie Lato,czemu Amika?

Gość Troll Psychopierd
cZTERDZIECHA CO MA PECHA tak trollu jestem indianskimlatem z tego wątku.Przyznaję.Bo obawiałam się, że zrobisz z tego nowego wątku jatkę i przeniesiesz swoją mamrotaninę nawet tam. Widzę cię na większośći wątków - tego "kootasa" i "roochanie" jakże charakterystyczne.Nawet w wątku o cesarkach nie odpusciłeś. Jednym słowem jak ktoś napisał - ŻYJESZ TROLLOWANIEM. :D nie jestes autorka Amika ????:D przyznalas sie bo sie nie przelogowalas a teraz klamiesz w c**************** :D ale ubaw :D

Jeszcze raz: "Indiańskielato Będziesz starszą laską , to się też będziesz jarać.Umiejętność pisania i sympatia bijąca z tekstów tego faceta wyróżnia go z grona rówieśników.Którym się nie chce.Którzy nie potrafią napisać zdania z sensem, a na baby w swoim wieku warczą...." 40 by mu tyłek wylizała gdyby pozwolił, faceci nie cenią takich lasek ;-)W ogóle mam wrażenie że ten temat to podpucha

Gość AmikaZZ
Tak dla ścisłości ja mam 39 lat , szczęśliwa mężatka ( po raz drugi , pierwszy raz niestety niewypał LOL ), jedno dziecko. Po prostu serce mnie ruszyło i chciałam pomoc bo mam przyjaciółkę dietetyczke.

Gość Troll Psychopierd
tak Asterka vel Himalaja nad Wiezyca kazdego koootasa wezmie byle byl :D facet ja zignorowal jako 40comapecha to jako Indianskielato do niego wali :D:D:D

Gość AmikaZZ
Zle doczytales niestety, ja to ja i tylko tu sie udzielam ...a właściwie udzielałem na początku.

Amika, a dziecko ma ile? :)

Gość AmikaZZ
Prawie 5

Trollu , znowu psychologiczne zagranie.Dla ciebie suko czterdziecho jestem wredny, dla innych nie.Pełna kultura.a naiwne owieczki cię karmią.I rozmawiają z chamem.

Fajnie. Trollu, a ja wciąż chcę wiedzieć skąd wiedziałaś, że Asterka 10 to 40?

Bo sobie wywróżył z wody w kiblu.Swoją drogą Trollu jestem pod wrażeniem JAK TY POTRAFISZ MANIPULOWAĆ. aMIKKA CZEKAM NA DIETĘ.

A Ty jesteś wredna dla młodych, ładnych, szczęśliwych kobiet - nawet jeśli są dla Ciebie dobre i miłe - i dla ogółu facetów też jesteś wredna i wyzywasz, chyba, że któryś jest grzeczny, to nawet jeśli nie jest zbyt lotny, to go chwalisz pod niebiosa i ze skóry wyłazisz, aby na Ciebie zwrócił uwagę. Gotowa jesteś poobrażać wszystkich aby to osiągnąć, wieje od Ciebie desperacją ....

Teraz uderzenie.póżniej cytat z asterki.Miła rozmowa z kimś kto się pojawi.I znowu obelga.I bedzie leceić następne 200 stron.A troll bedzie dumny.

Gość Troll Psychopierd
[zgłoś do usunięcia] Czterdziecha co ma pecha Trollu , znowu psychologiczne zagranie.Dla ciebie suko czterdziecho jestem wredny, dla innych nie.Pełna kultura.a naiwne owieczki cię karmią.I rozmawiają z chamem. :D WREDNY???????????? TO TY JEDNAK FACETEM JESTES ????????

40, a na jakiej podstawie uważasz, że jesteś inteligentna? Bardzo mnie to nurtuje... Związku zbudować nie umiesz. Dobrej pracy znaleźć nie umiesz. Ludzi nastawić do siebie przychylnie nie umiesz. Robisz błędy językowe, twoje porównania są trywialne.

Gość Troll Psychopierd Orszinal
11.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorko,Asterko,GOŚĆĆĆĆĆĆĆ,czy jakie tam masz jeszcze niki.Juz w gazeta.forum.samotni dymu narobilas.Jak śmiesz smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Normalna strzyga TO NIE JA!!!!!!!!!!!!!PRZESIEGAM ZE TO NIE JA I NIE WIEM KTO TO BYL!!!! ale google i gazeta wyborcza i Asterka wystarczy aby znalezc wypociny tego TROLLA

Gość Troll Psychopierd Orszinal
12.02.14 [zgłoś do usunięcia] Troll zapomniałem jaką ksywę Fajnie. Trollu, a ja wciąż chcę wiedzieć skąd wiedziałaś, że Asterka 10 to 40? NIE MAM POLSKICH ZNAKOW nie wiem kto podal ta sugestie.