Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co ludzie na fb chca byc obserwowani pytajnik

Polecane posty

Gość gość

no po co?

Może po to, że inni mieszkają gdzie indziej, i może po to, żeby móc [ w niektórych przypadkach] pochwalić się przed światem wszystkim, co mają, a może po to, że nie mają niczego oprócz netu i jest im beznadziejnie w życiu? Któż to wie ? Zresztą, czy warto się w to zagłębiać ?

jak to chca? myslalam, ze to sie dzieje bez udzialu danej osoby, to znaczy jesli ktos chce mnie obserwowac to aktywuje ta funkcje, ale to robi ta osoba a nie ja. czy jest jednak inaczej?

Gość gość
Tak, Ty musisz na to pozwolić. Możesz ewentualnie kogoś z bloku obserwujących wykluczyć. Bardzo często to jest interes- forma-kampanii towaru, bardzo często tę opcję stosują prostytutki na czatach. Dla ciekawości- jest wiele stron, gdzie dana osoba ma 4678 obserwujących , a udostępnień publicznych zero, nadto wyłączona opcja wysyłania zaproszeń do grona znajomych - uważajcie na takie strony , nie łatwo tam zostać znajomym , ale nacisnięcie klawisza "obserwuj" - ja trafiłam na strone pedofilską, to wszystko tam miało jakiś kod i było płatne, ale to zobaczyłam, na długo zostanie mi w pamięci, a nie widziałam wszystkiego. Stronę skasowali.

Tak, Ty musisz na to pozwolić. Możesz ewentualnie kogoś z bloku obserwujących wykluczyć. ooo jestes tego pewna. mnie obserwuje jedna osoba ktorej w ogole nie znam i na nic nigdy jej nie pozwalalam. probowalam nawet to obserwowanie skasowac, ale nie znalazlam takiej opcji.

Gość gość
To informacje od pracownika FC. Aby inni mogli cię obserwować musisz kliknąć opcję "obserwuj" , ten Pan mówił, że część osób robi to czasami nie do końca świadomie, ta opcja może pojawiać się w róznych miejscach.. U mnie ta opcja wyświetla się na compie przy "zaktualizuj dane", ale koleżanka mówiła mi, że u niej czegoś takiego nie ma w tym miejscu, to wszystko zależy od ustawień. Gdy ja wchodzę w w opcję "obserwuj" pojawia się hasło: " wyłącz, wyłącz co do do określonych osób, itd."

Gość gość
w ustawieniach konta, po lewej stronie w menu masz opcje: obserwowanie. klikasz i tam ustawiasz czy chcesz byc obserowwana przez wszystkich czy tylko przez swoich znajomych. jesli ustawisz, ze przez wszystkich, to wtedy na twoim koncie pod informacjami o tym gdzie sie uczylas itd. bedziesz miala info: obserowawana przez np. 100 osob.

Gość gość
Hej, sprawdziłam, ale tam jest informacja wyświetl profil publiczny i to widzą obserwujący, a rzeczywiście są goście, co mają 2000 obserwujących i zero udostępnień publicznych, to co w taki razie widzą obserwujący osobe, która ma zero udostepnień publicznych?