Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cień cienia na teście ciazowym

Gonią201444

Polecane posty

Gość Cień cienia na teście ciazowym

Witam , Dzis w 25 dn cyklu zrobiłam test cizowy z samego rAna cykle mam co ok29/30 dni Testem ultra czułym, 2 kreskę widać tylko pod odpowiednim kontem dokładnie cień cienia kreseczki Miałam 1 raz robiony monitoring pęknięcia jajeczka i kochalam sie w owe dni Tylko ze juz z mężem staramy sie o dziecko ok 8,5 Msc i nic,,,, Dodam ze nie mam rzadnych objawów ciazy Czy moge byc w ciazy

Gość gość
oczywiscie ze jest szansa jezeli druga kteseczka jest nawet minimalnie widoczna ale jest. W twoim przypadku wychodziloby ze to dopiero 9-10 dzien ciazy wiec hormonu ktorego szuka ten test odpowiednio malo. Ale sie nie nakrecaj lepiej nie zapeszac ;)

Gość Gosiaczek2o1444
Dodam ze owulacja Rzypadala na 16-17-18 dzien wg monitoringu

Gość gość
tym bardziej widzisz ze jesli doszlo do zaplodnienia to jest ok 7 dniowa ciaza wiec bardzo wczesna jesli cien nie znikl do tej pory z testu to prawdopodobnie sie udalo gdybys w ciazy nie byla to test by nie wykazywal wogole drugiej kreski ale to pewnie wiesz i przerabialas

Gość Gosiaczek2o1444
Zrobiłam test ponieważ dzis sylwester teraz wiem ze nie tkne alkoholu :) wiem ze jest jakaś nadzieja Mimo to jest bardzo słaba kreska dosłownie cien ale jest !

Gość gość
wiec szansa na dzidziusia tez jest pamietaj tylko ze testy bywaja mylne nie wiem czemu tak dlugo staracie sie o dziecko choroba, nieplodnosc czy poprostu blolada psychiczna. Te testy sa wrazliwe tylko na jeden hormon ktory wydzielany jest podczas ciazy wiec jezeli nic innego nie mogloby zaklocic hormonow to masz szanse