Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Szczęśliwego nowego roku wszystkim tutaj obecnym i nie tylko

Polecane posty

Życzę wam szczęśliwego nowego roku. Ja dzisiaj idę ostatni dzień do pracy Do pracy wezmę sobie dużo jedzenia - czekoladę milkę truskawkową - sałatkę jarzynową - kanapki z szynką wieprzową konserwową - tigera - dwa rogale - pepsi - chipsy Oraz laptopa. Trudno, zostałam zwolniona ale pracowałam w wigilie i nowy rok nie ma się co załamywać :)

Gość gość236
Lepszej pracy w Nowym Roku i spełnienia marzeń,Pozdrawiam

Gość gość
Dla Ciecie tez Szczęśliwego Nowego Roku i znalezienia wymarzonej pracy czego zresztą i sobie życzę.

Trochę mi przykro że idę stamtąd ale pogodziłam się z tym. Wiem nawet które osoby przyczyniły się do mojego odejścia ale trudno. Bóg się z nimi kiedyś rozprawi.

Gość gość
Wszystkim życzysz? znaczy prawiczkom też? Marna prowokacja 0/10 Kobieta nigdy nie życzy niczego dobrego prawiczkom!

Gość gość
Wszystkiego dobrego w nowym roku i pamiętaj, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Gość gość
Wszystkim życzysz? znaczy prawiczkom też? Marna prowokacja 0/10 Kobieta nigdy nie życzy niczego dobrego prawiczkom! x x x Nie pitol głupot, bo ja nie mam nic do prawiczków - kobieta z długim stażem małżeńskim

Gość gość
Nie masz nic do prawiczków? To jesteś wyjątkowa. W takim razie od mnie też dostaniesz życzenia wszystkiego najlepszego, dużo miłości, spełnienia marzeń, oraz dozgonnej miłości,wierności i oddania męża:) Zasługujesz na to co najlepsze.

Gość gość
Ukryta Prawda Ty również nie masz nic do prawiczków? Kurcze nie wiedziałem, że tyle wspaniałych kobiet jest tu na kafe.

do autorki: Głowa do góry i przed siebie ! Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku ! 🖐️)))

Gość gość
a ja dziękuję za życzenia od prawiczka i Tobie też życzę w nowym roku wszystkiego dobrego i tego co sobie wymarzysz - kobieta z długim stażem małżeńskim

Gość gość
do kobiety z długim stażem małżeńskim Gdybym był Twoim mężem rocznicę odchodzilibyśmy codziennie bo każdy dzień z taką kobietą zasługuje na miano święta