Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechciane prezenty

Polecane posty

Gość gość

co zrobić z niechcianym prezentem? oddajecie komuś dalej, do sklepu czy może odkładacie na półkę i zapominacie o jego istnieniu? dostałam parę okropnych rzeczy od cioci zza granicy i zastanawiam się co z tym fantem zrobić :P

Gość gość
schowac do piwnicy. ja wczoraj dostalam 3worki zabawek, a swoje stare spaliłam bo ie mam miejsca.

Gość gość
wystaw na allegro

Gość gość
ja nigdy nie daję swojego prezentu komuś, bo boję się, że wróci do autora prezentu :D ale raz miałam z siostrą taką sytuację, że ona dostała żelazko azura, a sama miała generator pary, więc nie było jej potrzebne, a ja z kolei dostałam blender i coś tam jeszcze a mam wielofunkcyjnego robota kuchennego, więc wymieniłyśmy się prezentami :P

Gość gość
e tam co za różnica co się dostanie, przecież to tylko symbol, liczy się intencja. ja tam się ze wszystkiego cieszę nawet jak nie w moim stylu

Gość gość
Jak nie będziesz korzystać z prezentów, to faktycznie może wystaw w necie, albo komuś oddaj. Ja się staram wcześniej dowiedzieć czego komuś brakuje. Na przykład moja babcia uwielbia picie herbat i przed Świętami jakoś wspominała, że nie wie jak zrobić, żeby woda miała dokładnie 80 stopni, bo taką powinno się zalewać np. zieloną herbatę. Dlatego dostała od nas taki czajnik z philipsa gdzie sobie wybiera temperaturę wody. Strasznie się ucieszyła jak go rozpakowała :) Ja też dostałam w sumie ciekawe prezenty - mnóstwo dobrych książek, a jestem molem książkowym :)